Головна Новини Світ Росія В Росії розповіли про майбутні відносини з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії розповіли про майбутні відносини з Україною

Російський представник Кремля Дмитро Пєсков розповів чи є спільне майбутнє в України та Росії.

10 березня 2023, 12:11 comments11920
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков розповів, чи будуть у майбутньому відносини між Україною та Російською Федерацією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії розповіли про майбутні відносини з Україною

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час щоденного брифінгу російський дипломат та голос Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що відносини між Україною та Росією у майбутньому "неминучі", адже країни знаходяться поруч та мають спільний кордон.

"Відносини Росії та України в майбутньому неминучі, тому що ми сусіди", — сказав Дмитро Пєсков.

Російський політик також відреагував на протести в Грузії. Влада країни намагається прийняти законопроєкт про "іноземних агентів", який має подібності з російським. У ЄС зазначили, що такі кроки грузинської влади відштовхнуть країну від її європейського напрямку, а самі грузини вийшли на масові протести.

"Пєсков знову заявив, що грузинський закон про іноагентів не має відношення до Росії ні по суті, ні за формою, а ініціювала його сама грузинська влада", — повідомляють російські ЗМІ слова прессекретаря президента РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євросоюз полює на російські гроші у своїх країнах. Тепер стало відомо скільки вдалось заморозити російських активів у країнах ЄС.

Також "Коментарі" писали, що керівна партія Грузії відкликає закон про "іноагентів". Проте грузинський народ не вірить проросійському уряду, а юристи та правозахисники підтверджують це. Згідно з законодавством, влада в Грузії не має права анулювати закон, якщо він пройшов у першому читані парламентом країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/196542
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини