Головна Новини Світ Росія Пожежа в російській колонії: є потерпілі та загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в російській колонії: є потерпілі та загиблі

У Валдайській колонії в результаті пожежі загинув ув'язнений

6 грудня 2021, 08:38
Поділіться публікацією:

В Росії сталася пожежа у виправній колонії. В результаті загинув чоловік, ще четверо осіб госпіталізовані до лікарні через отруєння чадним димом. Про це повідомляє російське видання "Дождь".

Пожежа в російській колонії: є потерпілі та загиблі

У Росії сталася пожежа в колонії, фото з відкритих джерел

Відомо, що загоряння сталося у виправній колонії №4 в місті Валдай, що знаходиться в Новгородській області. Попередньо є кілька версій пожежі. Одна з них — вогонь розгорівся від короткого замкнення в кладовій, де зберігалася постільна білизна. Інша версія — вогонь розгорівся через недопалок або електроприлад, що вийшов з ладу, в камері на першому поверсі.

За інформацією Слідчого управління в області, вогонь розгорівся в штрафному ізоляторі, де зберігали матраци. З колонії евакуювали 29 людей. Пожежу загасили. На місце прибули працівники Слідчого управління Новгородської області для з'ясування обставин смерті ув'язенного та виникнення пожежі. Слідство триває, за фактом відкрито кримінальну справу. Правоохоронці проводять допити відповідальних за пожежну безпеку працівників колонії та керівництва.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії чоловік підірвав ліфт, де їхав його сусід. В Іркутську через ворожі стосунки чоловік підірвав сусіда. Росіянин змайстрував саморобну вибухівку й заклав її до кабіни ліфта. Потім він прослідкував, поки сусід зайде до ліфта. У результаті вибуху потерпілий отримав контузію та травми, його госпіталізували.

Також ми писали, що Росія подала до суду на Facebook і Google. Російський державний регулятор зв'язку Роскомнагляд порушив справи проти американських технологічних компаній Google і Meta, із яких хоче стягнути штрафи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини