Головна Новини Світ Росія В Росії заборонили діяльність німецької компанії "Deutsche Welle" у відповідь на блокування "RT" у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заборонили діяльність німецької компанії "Deutsche Welle" у відповідь на блокування "RT" у Німеччині

Міністерство закордонних справ Росії оголосило про припинення супутникового та іншого мовлення німецької медіакомпанії "Deutsche Welle" на території країни

3 лютого 2022, 17:35
Поділіться публікацією:

Російська Федерація запроваджує санкції проти німецької медіакомпанії "Deutsche Welle". У Москві закриють кореспондентський пункт "DW" та припиняють супутникове та інше мовлення медіакомпанії на території Росії, а всіх співробітників російського бюро позбавлять акредитації. Про це йдеться у заяві, яка з’явилась сьогодні, 3 лютого, на сайті міністерства закордонних справ Росії, передає портал "Коментарі". 

В Росії заборонили діяльність німецької компанії "Deutsche Welle" у відповідь на блокування "RT" у Німеччині

В Росії заборонили діяльність німецької компанії Deutsche Welle. Фото з відкритих джерел

У тексті заяви йдеться про те, що російська влада буде розглядати питання, чи не виконує медіакомпанія "DW" у Росії функції "іноземного агента". Також у  заяві російського МЗС йдеться і про те, що Москва має намір скласти список громадян ФРН, яких вона вважає причетними до "обмеження мовлення RT DE та тиску" на російський держтелеканал. Їм заборонять в'їзд до Росії. Список не будуть публікувати на загал. Також у російському МЗС обіцяють подальші санкції.

"Інформація про подальші етапи відповіді буде своєчасно опублікована", — йдеться у заяві. 

Нагадаємо, учора, 2 лютого, німецький медіарегулятор заборонив на території Німеччини мовлення державного російського телеканалу "Russia Today". Це сталось, нібито через відсутність у "RT DE" національної ліцензії на трансляцію. Про це "Коментарі" писали у публікації - у Німеччині заборонили трансляцію російського каналу RTУ свою чергу головний редактор "RT" Маргарита Сімоньян написала в Telegram, що "RT DE" не припинить мовлення у ФРН. А керівник "RT DE Productions" Дінара Токтосунова заявила, що рішення німецького медіарегулятора оскаржуватимуть у суді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини