Головна Новини Світ Росія В Росії затримали громадянина Німеччини за шість мармеладних ведмедиків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії затримали громадянина Німеччини за шість мармеладних ведмедиків

В російському аеропорту затримали німця та звинуватили його у зберігання наркотиків. Таким чином Росія намагається громадянина Німеччини обміняти на ув'язненого в ФРН російського агента Вадима Красікова.

13 березня 2024, 15:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Громадянина Німеччини у лютому заарештували в Росії за перевезення шести мармеладних ведмедиків з канабісом. Чоловіка спершу взяли під варту на один місяць, однак продовжили його утримання до 15 квітня. Ймовірно, РФ планує обміняти його на російського вбивцю.

В Росії затримали громадянина Німеччини за шість мармеладних ведмедиків

В Росії затримали громадянина Німеччини за шість мармеладних ведмедиків. Фото з відкритих джерел

13 лютого в аеропорту Пулково російська поліція заарештувала 38-річного громадянина Німеччини, який прилетів в Санкт-Петербург до інтернет-подруги. У чоловіка знайшли шість мармеладних ведмедиків куплених у Німеччині. Російські митники стверджують, що в солодощах міститься наркотик тетрагідроканнабінол, який заборонений у РФ. 

Громадянина Німеччини взяли під варту на місяць для з’ясування додаткових обставин. За російськими законами за шість мармеладних ведмедиків з канабісом чоловіку загрожує ув’язнення до 7 років.

Німецькі дипломати, які знаходяться в Санкт-Петербурзі почали співпрацювати з адвокатами, щоб випустити чоловіка. Однак, згодом виявилось, що російські правоохоронці не пускають дипломатів до камери 38-річного чоловіка. Після закінчення терміну утримання, у Росії продовжили його ще на один місяць до 15 квітня.

Політичні аналітики вважають, що арештом німця російська влада намагається включити його в списки обміну з ФРН, щоб звільнити Вадима Красікова. Це російський агент, який убив колишнього чеченського командира в Берліні та відбуває покарання в одній з німецьких в’язниць. В інтерв’ю Такеру Карлсону, Путін прямо сказав, що готовий обміняти ув’язнених в Росії на Красікова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США погодились обміняти російського торговця зброєю Віктора Бута на американську баскетболістку, яку в Росії засудили до 9 років за нібито зберігання наркотиків.

Також "Коментарі" писали, що Україна розглядає можливість обміну українських полонених на останки українофоба царської Росії Петра Столипіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини