Головна Новини Світ Росія В Росії затримали підозрюваного в потрійному вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії затримали підозрюваного в потрійному вбивстві

Вбиті дівчата — уродженки Башкирії

4 жовтня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Слідчі Оренбурзької області, де сталося потрійне вбивство, знайшли на місці злочину речі із залишками біологічних речовин людини, що може бути причетною до кривавого злочину. Про це повідомляє УНІАН.

В Росії затримали підозрюваного в потрійному вбивстві

У Росії затримали підозрюваного у вбивстві дівчат, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що експертиза встановила, що ДНК, виявлене в квартирі, яку винаймали вбиті, належить чоловікові. Особу ймовірного підозрюваного встановили — це Олександр Лазарєв.

Вночі 3 жовтня чоловіка затримали поліціянти в Орську. Лазарєв намагався викрасти автівку. Чоловік вже проник всередину автівки, коли за ним вирушили поліціянти. Побачивши правоохоронців, він вибіг з авто та намагався сховатися в дворі дитячого садка.

Після затримання підозрюваного передадуть слідчим управління в місті Гай, де сталося вбивство трьох студенток. У цьому злочині підозрюють затриманого 30-річного Олександра. Нагадаємо, що молодих дівчат вбили 30 вересня. Одну з них знайшли мертвою біля будинку. Аби приховати злочин, зловмисник вчинив пожежу в квартирі, однак пожежники оперативно загасили її й тіла загиблих від вогню не постраждали.

Раніше у вбивстві підозрювали хлопця 17-річної вбитої. Однак наразі слідство має інші версії подій. Затриманому оголосять про підозру та обиратимуть запобіжний захід.

Про затриманого відомо, що у нього є дочка, він - уродженець Орська. Олександр має судимість за вбивство, вийшов на волю три місяці тому.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Оренбурзькій області, в місті Гай перед світанком 30 вересня невідомий завдав дівчатам колото-різані рани, від чого ті померли до ранку. Особи вбитих встановлено, двом з них 18 та 19 років, одна неповнолітня. Дівчата — уродженки Башкирії. Двоє з дівчат навчалися на третьому курсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини