Головна Новини Світ Росія В російського репера Тіматі траур: директора його бізнесу в Москві знайдено мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

В російського репера Тіматі траур: директора його бізнесу в Москві знайдено мертвим

23-річного директора Domino Pizza, якою володіє російський репер Тіматі, знайдено мертвим.

3 квітня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Олександр був директором закладу  Domino Pizza на вулиці Федосьїно в місті Москва. Торік  заклади цієї  піцерії викупив  російський репер Тіматі, що погодився  взяти  автомат  в руки і їхати з підрозділами російських  загарбників  стріляти українців та  Антон Пінський.

В російського репера Тіматі траур: директора його бізнесу в Москві знайдено мертвим

Репер Тіматі (фото з відкритих джерел)

23-річного Олександра виявили мертвим в підсобному приміщенні  піцерії з синцями в ділянці голови. Кухар закладу  спустивсь в підсобку і побачив тіло, представники  екстрених  служб під час огляду  знайшли в росіянина гематоми на голові, інформує російське видання SHOT.

Ще  поруч з померлим знаходився  прозорий пакет з невідомою речовиною. Попередньо зроблено висновок, що Олександр пішов з життя від передозування забороненим препаратом.

При цьому, репер, що підтримує Путіна  і ресторатор вложили в ребрендинг закладів 400 мільйонів рублів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що репер з Одеси отримав російське громадянствоКолишній мешканець Одеси  Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь  з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок  війни на батьківщині та схвалює політику  господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з  тільки отриманим  російським паспортом. 

Репер  оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист  поставив галочку  біля  прізвища кандидата Путіна, що  вже два  роки, як розпочав  криваве вторгнення на Україну.  При цьому, у сторіз  колишній одесит  показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед  загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини