Головна Новини Світ Росія В російському місті батьки не дозволили мобілізувати свого сина та побили дільничого
commentss НОВИНИ Всі новини

В російському місті батьки не дозволили мобілізувати свого сина та побили дільничого

Росіянин ховався від мобілізації у батьків

27 березня 2023, 19:54
Поділіться публікацією:

В російському Ставропольському краї батьки буквально відбили свого сина, коли за ним прийшли з військкомату. Поки мати та батько боролися з дільничним, їх син взяв та й втік з дому. Про це пише канал Baza.

В російському місті батьки не дозволили мобілізувати свого сина та побили дільничого

Мобілізація в Росії (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 24-річного Дмитра кликали на війну ще у вересні 2022 року. Але з того часу він ховався у батьків в станиці Урухська.

Але коли представники військкомату знайшли його й там, батьки спробували перешкодити діям військових.

"На порозі будинку розгорнувся свій театр бойових дій. Мати Дмитра схопила дільничного і почала бити його долонею, а сам правоохоронець тим часом скручував її чоловіка та вдягав на нього кайданки. Лише потім вони виявили, що призовник уміло скористався ситуацією, і під шумок втік у невідомому напрямку", -  йдеться у повідомленні.

Тож військкомат тепер знову має шукати призовника. А у його батьків з'явилися проблеми. Дільничний діагностував травму шиї, тож для родини ця битва за сина може закінчитися в суді.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні. В нічному  розважальному закладі Росії  майже до смерті  побили  загарбника, що  тільки повернувсь  з війни. Працівники поліції за  військового не заступились, самі теж  стали учасниками насильницьких дій. Доброволець  пішов з життя  через два тижні. Жертва насильства – гатчинський  підприємець Олексій Лимар. Перед війною  мешканець РФ займавсь автоперевезеннями.  Восени минулого року  він закинув власну справу, відправився в  "ЛНР" і воював в піхоті. В січні  загарбник  почав хворіти й вернувся назад. Ще 22 лютого Лимар  разом  з рідними  святкував день народження матері. Ввечері, повертаючись від знайомих, він з дружиною пішов  в нічний клуб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини