Головна Новини Світ Росія В США розповіли про страхи Саллівана і Байдена. Роблять все, що хоче Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

В США розповіли про страхи Саллівана і Байдена. Роблять все, що хоче Путін

Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван насправді вірить в те, що Росія може вдарити ядеркою по Америці, якщо та буде занадто добре допомагати Україні у війні, відзначив в інтерв’ю Puck республіканець Майкл Маккол

4 квітня 2024, 20:27
Поділіться публікацією:

Як розповів член Палати представників Майкл Маккол, Джейк Салліван насправді вірить в те, що Росія може застосувати проти Сполучених Штатів тактичну ядерну зброю, якщо Америка буде надавати Україні "забагато" військової допомоги.

В США розповіли про страхи Саллівана і Байдена. Роблять все, що хоче Путін

Джейк Салліван

Як підкреслив Маккол, Салліван "дуже боязкий" і "купився" на погрози Кремля. При цьому він додав, що всі розвіддані вказують на абсолютно протилежне, Росія не має наміру використовувати ядерну зброю, бо у цьому разі були б змінені правила гри для всіх.

При цьому Маккол додав, що позицію Саллівана підтримує і президент США Джо Байден, вони у цьому питанні є "однодумцями".

За його словами, на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну держсекретар США Ентоні Блінкен запропонував передати Україні МіГи. При цьому, Маккол відзначив, що насправді, це не його ідея, а ідея саме Саллівана.

"Ми даємо Путіну саме те, що він хоче. Це патова ситуація. Війна на виснаження. І у нього є більше тіл, щоб кинути їх"
, — підкреслив республіканець.

При цьому він прокоментував і виділення допомоги Україні. За його словами, це правда, що електорат республіканців не знає, що насправді 80% коштів залишаться у Сполучених Штатах і працюватимуть на їх економіку та обороноздатність. Тобто, за його словами, "українські гроші" йдуть на модернізацію американських запасів, а США "скидають" Україні все старе.

На заяву Маккола відреагували і в Україні.

"Я думаю, вам всім було цікаво, для кого дімон мєдвєдєв пише свої легендарні тексти, у яких щотижнево обіцяє перетворити весь "Захід" на ядерний попіл? Хто цей читач мєдвєдєва? Виявляється, що цей читач — Джейк Салліван"
, — написав у Фейсбуці політолог Петро Олещук.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку генсека НАТО Єнса Столтенберга, якщо Україна не отримає від партнерів необхідну допомогу, то почне втрачати більше своїх територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 квітня 2024, 20:23

Евріка! Якщо більшість коштів від хабарів відкатів розкрадання ..., будуть лишатись в Україні, то вони все-одно будуть працювати на Україну. То навіщо хвилюватись про корупцію? Корупція це просто різновид діяльності, який працює на економіку. То он як світ юдейців влаштовано! Тепер би США це пояснити - не розуміють вашбродь!


Новини