Головна Новини Світ Європа У Стамбулі найбільший пасажирський літак здійснив екстрену посадку: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Стамбулі найбільший пасажирський літак здійснив екстрену посадку: що сталося

Борт здійснював рейс із Лондона в Дубай

7 жовтня 2021, 17:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Стамбулі авіалайнер здійснив екстрену посадку. Про це повідомляє видання ТСН.

У Стамбулі найбільший пасажирський літак здійснив екстрену посадку: що сталося

У Стамбулі літак здійснив екстрену посадку. Фото: Associated Press

Як стало відомо, літак авіакомпанії Emirates Airlines здійснив екстрену посадку в аеропорту Стамбула. Капітан борту A380 прийняв таке рішення, бо одна з пасажирок у салоні перенесла інфаркт під час польоту.

Після посадки лікарі надали жінці медичну допомогу. Пасажирка була госпіталізована.

Відзначається, що найбільший у світі пасажирський літак здійснював рейс із Лондона в Дубай. Після того, як стан здоров'я жінки різко погіршився, пілоти зв'язалися з диспетчерами й запросили посадку. В цей час літальний апарат знаходився у повітряному просторі Туреччини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Польщі сталася смертельна ДТП. Легковий автомобіль з двома людьми в салоні злетів з автодороги, перекинувся і врізався у дерево. В результаті події ніхто не вижив. Загиблими виявилися двоє громадян України. На місце інциденту прибули співробітники рятувальної служби. Через сильні пошкодження транспортного засобу їм довелося вирізати тіла загиблих з уламків. Встановлюються всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Італію накрили масштабні повені. У регіоні Лігурія, що на півночі країни, за 12 годин випала рекордна кількість опадів. Фахівці зафіксували за дві доби понад півмільйона ударів блискавок. Річки виходять з берегів. Це провокує схід зсувів у деяких районах. Порушено рух транспорту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини