Головна Новини Світ Росія В Україні відкрилися дільниці для голосування на виборах до Держдуми: перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відкрилися дільниці для голосування на виборах до Держдуми: перші подробиці

Вибори депутатів Держдуми РФ VIII скликання проходять 17-19 вересня

19 вересня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

У посольствах Росії в Україні відкрилися виборчі дільниці для голосування на виборах до Держдуми. Зокрема, громадяни РФ можуть проголосувати у Львові, Одесі та Харкові. Про це інформують на сайті Посольства Росії в Україні.

В Україні відкрилися дільниці для голосування на виборах до Держдуми: перші подробиці

У Києві відкрилися дільниці для росіян (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що дільниці почали працювати з 8 ранку.

17-19 вересня в Росії проходять вибори в Державну Думу (за змішаною системою). Зареєстровані 225 депутатів по одномандатних округах і 225 депутатів за списками партій.

За інформацією незалежних спостерігачів, які стежать за ходом виборів, голосування проходить з численними порушеннями. Зокрема, зникають бюлетені та вкидаються інші. Крім того, влада блокує проєкт "Розумне голосування", який може запобігти порушенням на виборах.

Нагадаємо, "Коментарі" вже повідомляли своїм читачам, що в Росії стартували вибори до Держдуми, які загрози вони несуть для України. Політичний експерт Сергій Таран вважає, що йдеться не стільки про можливість збільшити електоральну підтримку "Єдиної Росії" (за яку, швидше за все, "намалюють" голоси всіх охоплених російською паспортизацією жителів ОРДЛО), скільки про перший крок до юридичного визнання анексії ОРДЛО.

Він не виключає, що подібне голосування буде використано для остаточного руйнування Мінських угод. Як і те, що міжнародні спостерігачі визнають вибори частково демократичними, вказавши на низку порушень. Експерт переконаний, що головне завдання української влади — зробити все, щоб світова спільнота ці вибори не визнала. Особливо на окупованих територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини