Головна Новини Світ Росія В уряді РФ прокоментували можливість війни з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді РФ прокоментували можливість війни з Україною

Росіяни називають можливість конфлікту з Україною фейковою інформацією

2 квітня 2021, 13:04 comments1807
Поділіться публікацією:

Занепокоєння українського і світового суспільства про можливе посилення військового конфлікту на Донбасі нарешті досягла вух російських політиків. На заяви про ймовірність конфлікту Російської Федерації і України відреагували в Міністерстві закордонних справ РФ, повідомляє "РИА Новости".

В уряді РФ прокоментували можливість війни з Україною

РФ називає інформацію про конфлікт із Україною фейком. Фото із відкритих джерел

За словами заступника керівника міністерства Андрія Руденка, будь-яка інформація про протистояння, тим більше нове, Росії та України є неправдивою, фейковою. При цьому політик підкреслив, що поширення подібних новин вигідно винятково українській владі, що вона нібито і робить.

При цьому Андрій Руденко підкреслив, що російський уряд не зацікавлений конфліктувати з Україною, тим більше на військовому терені.

Разом із цим, як відомо, російська армія продовжує дислокуватися неподалік українських кордонів, виправдовуючи це черговими навчаннями. У Кремлі вже заявили, що російські війська переміщаються "в межах території своєї країни", і те, що відбувається, не повинно нікого хвилювати. У подібних перегрупуваннях різної техніки для ведення бою політики з РФ не бачить нічого крамольного.

Днями також в російському інформпросторі з'явилися відео, де знято, як танки рухаються до анексованого Криму. У загальній військовій колоні помічені різні бойові машини, які також можуть бути використані для ескалації конфлікту з Україною.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що про можливість серйозного вторгнення Росії в Україну думають вітчизняні фахівці. На думку політичного і військового експерта Юрія Кочевенка, не можна виключати, що затиснута зараз в лещатах міжнародного тиску і внутрішніх проблем Росія не спробує провести якусь "маленьку звитяжну війну" для відволікання уваги в першу чергу власного населення. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також на порталі знайдеться інформація про те, як на Донбасі пройшла вчорашня вельми напружена доба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини