Головна Новини Світ Росія Вбив трьох людей: у мережі опублікували кадри підриву відділу поліції під Воронежем
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбив трьох людей: у мережі опублікували кадри підриву відділу поліції під Воронежем

Після підриву дверей відділу поліції чоловік закинув у приміщення гранату

16 вересня 2021, 18:36
Поділіться публікацією:

Незнайомий зловмисник в камуфляжі намагався підірвати управління поліції в населеному пункті  Ліски Воронезької області  Російської Федерації. Відеоролик з місця злочину з’явився  в Telegram-канал Life Shot.

Вбив трьох людей: у мережі опублікували кадри підриву  відділу поліції під Воронежем

Чоловік в уніформі вбив трьох людей (скріншот з відео)

 В кадрі — агресивний чоловік, який підірвав двері офісу воронезьких поліціянтів. Тепер він хоче якнайдалі шпурнути всередину  ОВС гранату.

Представники Слідчого комітету Росії пов’язують нещодавню трагедію в сусідньому населеному пункті, де цей злочинець в результаті сварки знищив  родину  своїх знайомих, із вибухом  в поліційному відділку.

Ними вже попередньо встановлено, що зловмисник позбавив життя всіх членів родини, з якими приятелював. Після цього шпурнув гранату всередину приміщення ОВС Росії, що в райцентрі Ліски Воронезької області. Один з працівників патрульно-постової служби отримав поранення  в гомілку правої ноги від осколків гранати, яка вибухнула. Воно середньої тяжкості й не загрожує життю поліцейського.

Кримінальні справи розслідуються за наступними статтями: 105 "вбивство двох або більше осіб"; "вбивство малолітнього"; 222 "незаконне придбання, зберігання, носіння вогнепальної зброї"; 222.1 "незаконне придбання, зберігання, носіння вибухових пристроїв"; 317 "посягання на життя співробітника правоохоронного органу".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Росії на туристок впав льодовик.Як стало відомо, трагедія сталася в Карачаєво-Черкесії. Повідомляється, що поблизу популярного гірськолижного курорту Домбай, на висоті понад дві тисячі метрів група туристів, що складається з шести жінок, в супроводі гіда зупинилася на привал. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Lshot
comments

Обговорення


Новини