Головна Новини Світ Росія "Ви – сволота": футболістка збірної Росії обізвала Путіна та Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви – сволота": футболістка збірної Росії обізвала Путіна та Лукашенка

Карпова різко відреагувала на заяву Лукашенка

20 грудня 2022, 19:58 comments1865
Поділіться публікацією:

Надія Карпова, футболістка російської збірної та іспанської "Еспаньйола" знову різко відреагувала на війну, яку розпочала Росія в Україні. Спортсменка різко прокоментувала заяву невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який заявив, що вони з Путіним – обидва агресори. Відповідну заяву вона зробила на своїй сторінці в Instagram.

"Ви – сволота": футболістка збірної Росії обізвала Путіна та Лукашенка

Надія Карпова (фото з відкритих джерел)

"Ви – уйо**и, ви – сволота. Ви ті, хто влаштував геноцид. Ви ті, кого слід судити. Ви не просто "токсичні", ви фашисти, яким давно немає місця в сучасному світі. Сподіваюся, ви отримаєте по заслугах. Тому що добро завжди перемагає зло", – написала футболістка.

Відомо, що влітку  Карпова в інтерв'ю BBC жорстко розкритикувала Путіна та розв'язану ним війну в Україні. Надія наголосила, що пропаганда Кремля намагається "зомбувати" росіян.

”Ви – сволота”: футболістка збірної Росії обізвала Путіна та Лукашенка - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що про що говорили на зустрічі Путін і ЛукашенкоРосійський президент Володимир Путін та невизнаний світом президент Білорусі Олександр Лукашенко нібито говорили про економічну співпрацю між своїми державами. На відкритій частині зустрічі Путін заявив, що економіка — це "пріоритет у стосунках між Росією та Білоруссю". Окрім цього, він сподівається, що товарооборот між двома державами зросте. Лукашенко сказав, що  "його країна та РФ знаходять спільні відповіді на загрози". Також він звернувся до цивілізованого світу та закликав "прислухатись до голосу розуму та відновити безпековий діалог з Росією". Самопроголошений президент Білорусі заговорив про наслідки санкцій та необхідність співпраці з Росією, щоб "забезпечити благами своїх громадян".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

0000

20 грудня 2022, 21:33

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ----- https://min.lc/pisy


Новини