Головна Новини Світ Росія Вибори на окупованих територіях: розвідка Британії назвала, які результати намалює Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори на окупованих територіях: розвідка Британії назвала, які результати намалює Кремль

Британська розвідка спрогнозувала результати виборів на тимчасово окупованих територіях України.

5 вересня 2023, 10:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало щоденний звіт розвідки, де проаналізували незаконні вибори, які Росія проводить на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міноборони Сполученого Королівства.

Вибори на окупованих територіях: розвідка Британії назвала, які результати намалює Кремль

Росія проводить вибори на окупованих територіях України. Фото з відкритих джерел

Росія планує провести вибори на тимчасово окупованих територіях України спільно з виборами у РФ у період з 8 по 10 вересня. Попереднє голосування вже почалось на деяких окупованих територіях, зокрема у Маріуполі.

Британська розвідка вказує, що попри 1000 зазначених кандидатів, які зареєструвались на вибори більшості з них бракує досвіду та кваліфікації. Крім того, існує брак кандидатів для виборів. Також спостерігається відсутність кандидатів, які не є членами партій, що підтримують Кремль. Це свідчить що вже на цьому етапі можна говорити про нечесний виборчий процес, крім того, окупанти завищили кількість виборців у списках.

Як повідомляє розвідка Британії пропутінська партія "Єдина Росія" набере близько 80% голосів.

"Партія "Єдина Росія", ймовірно, отримає більшість місць у спробі забезпечити контроль і вплив Кремля на окуповані регіони", — підсумовує мету виборів британська розвідка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський міністр оборони Сергій Шойгу заявив, що Росія скасовує масштабні військові навчання "Захід-23".

Також "Коментарі" писали про військових РФ, які забирають техніку зі спірних територій на Далекому Сході, щоб використати її проти України. Крім техніки росіяни передислоковують і далекосхідні угрупування на захід Росії, щоб потім їх використати у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини