Головна Новини Світ Росія Вибори президента РФ: Пєсков відповів, чи є у Путіна конкуренти
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори президента РФ: Пєсков відповів, чи є у Путіна конкуренти

Дмитро Пєсков упевнений, що Путін - політик №1 у РФ і у нього не може бути конкурентів

17 жовтня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

На майбутніх виборах президента Росії, які мають відбутися у березні 2024 року, у Володимира Путіна "не може бути конкурентів". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, слова якого цитують російські пропагандистські ЗМІ.

Вибори президента РФ: Пєсков відповів, чи є у Путіна конкуренти

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

У своїй заяві головний рупор Кремля наголосив, що Путін для РФ – це політик "номер один". Представник Кремля нагадав, що влада Росії неодноразово на цьому акцентувала.

"Ми неодноразово говорили, що президент Путін, безумовно, є політиком і державним діячем "номер один" у нас в країні. І моя особиста думка, хоча я навряд чи маю право її говорити... Але, порушуючи правила, можу сказати, що у нього конкурентів зараз немає і бути не може в Російській Федерації", — висловився Дмитро Пєсков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про те, що російський диктатор Володимир Путін тепер робить ставку у війні на виснаження України, а також на те, що ключові країни-партнери Києва втомляться від війни та перестануть надавати українцям необхідну допомогу, кажуть уже не лише у нашій країні, а й за кордоном. Причому британський політолог Марк Галеотті взагалі заявляє, що Путін хоче "вічної" війни з Україною, сподіваючись таким чином продовжити контролювати росіян, посилювати репресії. І навряд чи випадково на цьому тлі з'являються повідомлення, що вже у листопаді Путін, який править РФ понад 20 років, оголосить про рішення балотуватися на новий президентський термін (під вибори у березні 2024 року). Що можна зараз сказати про становище Путіна? Чи ризикне він балотуватися знову? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до чого може призвести візит Путіна до КНР – як Пекін може підтримати РФ у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини