Головна Новини Світ Росія Віце-спікер Держдуми: Ми збираємося вбити всіх французьких солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-спікер Держдуми: Ми збираємося вбити всіх французьких солдатів

Віце-спікер російської Держдуми Петро Толстой дав інтерв'ю французькому телеканалу BFMTV, в якому вибухнув погрозами на адресу президента Еммануеля Макрона та погрожував убивством французьких солдатів

21 березня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

Петра Толстого обурила ідея Еммануеля Макрона відправити французькі війська до України. Він заявив, що російська армія вбиватиме французьких військових.

Віце-спікер Держдуми: Ми збираємося вбити всіх французьких солдатів

Петро Толстой

"Ми збираємося вбити всіх французьких солдатів, які прийдуть на українську землю",
— заявив Толстой.

При цьому він заявив, що Росію не хвилює думка Макрона щодо війни. Водночас, Толстой заявив, що якщо президент Франції вирішить направити свої війська до Одеси, то цим спровокує Третю світову війну.

"Якщо буде вбито 300 або 400 французів, ваш президент опиниться в пастці: він повинен або прискорити історію, або збільшити присутність військ, або вивести війська"
, — заявив віце-спікер Думи.

При цьому він звідкись узяв інформацію про те, що в Україні воює 13 000 громадян іноземних держав, серед них – 367 французів. За його інформацією, нібито вже вбито 147 громадян Франції, які перебувають на війні в Україні. Французький телеканал не зумів знайти підтвердження цієї інформації.

"І ми всіх переб'ємо, не хвилюйтеся"
, — пригрозив віце-спікер Держдуми.

Він заявив, що французи мають розуміти жахливі наслідки свого рішення відправити свої війська в Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Франції Еммануель Макрон не виключив відправлення французьких військових до України. За словами французьких політиків, таке рішення нібито буде ухвалено у разі ескалації війни, якщо російські військові підуть на Київ чи Одесу. При цьому не виключається, що французький контингент можуть розмістити саме в Одесі.

Водночас у Міноборони Франції зазначили, що в Україну можуть направити 20 тисяч військових. Їх можуть розмістити для охорони кордону з Білоруссю чи вздовж Дніпра на правому березі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

21 березня 2024, 18:22

Так же как и .Киев за три дня:?БОг в помощь,убогие!


Новини