Головна Новини Світ Росія Від прессекретаря Путіна пішла багата дружина: що стало причиною розбрату в елітах
commentss НОВИНИ Всі новини

Від прессекретаря Путіна пішла багата дружина: що стало причиною розбрату в елітах

Особисте життя самого Пєскова, кажуть, дало тріщину

29 червня 2022, 23:25 comments4076
Поділіться публікацією:

Спікер Путіна вже  тривалий час демонструє світові, що його "вождь живіший за всіх живих". Але,  тим часом особисте життя  Пєскова, говорять, дає тріщини. Про це повідомляє Телеграм-канал GeneralSVR(reserv). Зокрема, те, що  президентського спікера покинула дружина —  відома фігуристка і найбагатша дружина російського  посадовця  Тетяна Навка.

Від прессекретаря Путіна пішла багата дружина: що стало причиною розбрату в елітах

Дмитро Пєсков та його дружина Тетяна Навка (фото з відкритих джерел)

"На тлі постійних зрад прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, його дружина Тетяна Навка анонсує розрив стосунків. Це, звичайно, не розкол еліт, але розбрат в елітах теж щонайменше цікавий", — інформують журналісти  каналу.

Навка  стала дружиною Пєскова 2015 року. В  соціальних мережах пішли  чутки, що пара розлучилася, бо разом дуже рідко  почали з'являтися на публіці. Хоча раніше  світились постійно. В подружжя  є спільна донька Надія. Важливо, що  до знайомства з Пєсковим, Тетяна Навка  частенько міняла обранців і не турбувалась, що брала їх  з родин.

Відома спортсменка  жила на так "ненависному" РФ Заході  чимало — 15 років. Вона, до речі, народилася в українському місті Дніпропетровськ  та відома тут, як чемпіонка  України серед юніорів з фігурного катання.

Важливо, що в  березні 2022 року Сполучені Штати  та влада Японії встановили санкції проти  Тетяни Навки, з причини  вторгненням РФ на  Україну. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пєсков розповів, коли світ дізнається, що "спецоперація" в Україні завершена. Бойові дії на території України можуть припинитися лише у тому випадку, коли президент Росії Володимир Путін вважає, що всі його поставлені цілі виконані і російським військовим можна повертатися до місць постійної дислокації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини