Головна Новини Світ Росія Від відомого кремлівського пропагандиста відмовився батько
commentss НОВИНИ Всі новини

Від відомого кремлівського пропагандиста відмовився батько

Борис Корчевніков відповів, скільки років не спілкувався з рідною людиною

21 липня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Борис Корчевніков, відомий російський ведучий, актор і прихильник режиму Путіна, розповів, що роками не спілкувався з батьком, який покинув його у ранньому віці. Як повідомляють російські ЗМІ, батько Корчевнікова, В'ячеслав Орлов, відмовився від зв'язку з сином ще понад 40 років тому. Орлов, який також підтримував путінський режим, працював на радянському телебаченні, керував театром імені Маяковського, а пізніше став президентом Московського драматичного театру.

Від відомого кремлівського пропагандиста відмовився батько

Борис Корчевніков (фото з відкритих джерел)

Корчевніков зізнався, що батько був владною та сильною людиною, яка багато років спостерігала за сином здалеку, не наважуючись виявити себе. За кілька хвилин до смерті В'ячеслава Орлова, родичам вдалося примиритися. Корчевніков зазначив, що це дозволило йому пробачити батька та допомогло батькові спокійно піти з життя.

"Коли тато помирав, я був поруч, розуміючи, що інакше він не зможе з миром піти, йому потрібно і моє прощення, і моя рука," – розповів Корчевніков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон. Борис Корчевніков, російський телеведучий і один із головних пропагандистів путінського режиму, вже багато років бореться з пухлиною мозку. Після операції він почав стрімко втрачати слух, що значно ускладнило його роботу. 

Як він зізнався в інтерв'ю російським ЗМІ, Корчевніков вже почав просити Бога про зцілення, адже його стан здоров'я впливає на його професійну діяльність. Він також задумався про смерть і власний похорон.

Корчевніков перебуває у санкційних списках усіх країн Євросоюзу, України та Швейцарії через його роль у поширенні російської пропаганди під час вторгнення Росії в Україну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини