Головна Новини Світ Росія Відновити РФ у межах Російської імперії: Путін зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновити РФ у межах Російської імперії: Путін зробив заяву

Путін назвав спекуляцією припущення, що Росія намагається відновити себе в межах Російської імперії

22 лютого 2022, 16:10 comments1838
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що він не має на меті зробити все для того, щоб відновити Росію в межах колишньої Російської імперії. Подібні заяви Володимир Путін назвав спекуляцію Заходу. Таку заяву російський президент зробив на переговорах із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Путіна передає сайт Кремля.

Відновити РФ у межах Російської імперії: Путін зробив заяву

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Володимир Путін заявив, що після того, як припинив своє існування СРСР, Москва нормально поставилася до нових геополітичних реалій і визнала суверенітет колишніх республік Радянського Союзу.

За словами президента РФ, він не ставиться серйозно до заяв деяких західних спікерів про те, що Кремль виношує плани відновлення СРСР.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Берліні розчаровані діями Росії щодо визнання "незалежності" квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР", що призвело до фактичної відмови Москви від Мінських угод. Саме тому Німеччина відмовляється продовжувати сертифікацію газопроводу "Північний потік-2", ставлячи цей процес на паузу. Таку заяву зробив канцлер ФРН Олаф Шольц. Глава німецького уряду також зазначив, що відповідні вказівки вже надано Мінекономіки ФРН.  

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, які шанси, що ситуація, що загострилася, на сході може перерости у відкриту повномасштабну війну України та Росії із застосуванням важкої артилерії і навіть авіації. Чому президент Росії Володимир Путін готовий іти ва-банк, домагаючись окупації більшої території України. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини