Головна Новини Світ Росія Відома російська актрорка може потрапити на 20 років до в'язниці: у чому її звинувачують
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська актрорка може потрапити на 20 років до в'язниці: у чому її звинувачують

У Рамілії Іскандер вдома провели обшук, в машині актриси знайшли цілих два кілограми наркотиків.

14 вересня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

В  РФ арештували  знану  акторку  Рамілю Іскандер. Їй світить 20 років колонії, бо вдома  в артистки виявили наркотики, два кілограми мефедрону і дозу кокаїну.

Відома російська актрорка може потрапити на 20 років до в'язниці: у чому її звинувачують

Раміля Іскандер (фото з відкритих джерел)

"Наркотики були виявлені в ході обшуків в будинку Рамілі Хісамової (справжнє прізвище) в поселенні Марушкінське та в салоні її автомобіля Subaru. Всього поліцейські вилучили трохи менше 2 кг мефедрону і 0,05 г кокаїну. Проти актриси порушили кримінальну справу за замах на збут в особливо великому. Їй загрожують до 20 років колонії", — інформують журналісти  російського Telegram-каналу SHOT.

За  інформацією  російських ЗМІ, обшуки в житлі Іскандер  були 29 серпня. Наркотики знаходились, загорнуті в згортки, і були сховані  під обшивкою її авто. Тому  46-річну акторку затримали і  тепер  допитують правоохоронці.

Акторка відома за багатьма ролями в  фільмах і серіалах. Вона зіграла роль  дружини  Івана Грозного в кінофільмі "Цар",  ще була  задіяна  в театрі. Іскандер, розповідають,   була актрисою дубляжу.

Зокрема, росіянка озвучила кінострічки, де  грала Міла Куніс, Скарлетт Йохансон, Маріон Котійяр. Жінка не  писала в соцмережах  і рідко  розповідала про  те, як  живе. Так само, ця російська акторка не озвучила власної  позиції   про початок повномасштабного російського вторгнення  проти України. Також   невідомо, чи акторка була  в рядах прихильників  путінського режиму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців. Відома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох  вітчизняних телесеріалах  та фільмах, заявила, що  пошле власного  сина брати участь у  війні, яку  почав їх  агресивний  Путін  на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини