Головна Новини Світ Росія Відома російська співачка після розлучення розповіла, як її діти відреагували на зради батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка після розлучення розповіла, як її діти відреагували на зради батька

Співачка Алсу розповіла про те, як її доньки відреагували на розлучення пари.

4 вересня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російська співачка Алсу, яка не коментувала терористичне вторгнення Росії в Україну, розповіла про свої відчуття після розлучення з бізнесменом Яном Абрамовим та реакцію дітей на ситуацію. Як повідомляє пропагандистське видання КП, доньки Алсу зберегли хороші стосунки з батьком.

Відома російська співачка після розлучення розповіла, як її діти відреагували на зради батька

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

"На мою думку, батьки є найважливішими для дітей. У цьому нічого не змінилося. Мені пощастило, що мої діти дуже мудрі," — зазначила співачка.

Алсу також поділилася своїми думками щодо нового етапу життя після розлучення. Вона зізналася, що до заміжжя була під опікою свого батька, а під час шлюбу — під опікою чоловіка. Співачка зазначила, що їй було нелегко зробити цей крок, проте вона відчула в собі нові сили та впевненість. "Виявилося, я набагато сильніша, ніж думала. У мене відкрилося нове дихання. Виявляється, жінки можуть усе," — додала Алсу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина.  Російська співачка Алсу, яка зараз переживає розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Яном Абрамовим, відзначила свій день народження, опублікувавши фотографію з найближчими їй людьми на своїй сторінці в Instagram. На знімку видно її молодшого сина Рафаеля та доньок Мікеллу і Сафіну, але її чоловіка Яна Абрамова серед них немає. 

Алсу підкреслила важливість сім'ї, маючи на увазі своїх дітей, і зазначила, що життя прекрасне, і вона вчиться цінувати кожну його мить. Вона також зазначила, що не шкодує про жодну подію в своєму житті, адже кожна з них має певний сенс і робить її сильнішою, розумнішою, впевненішою і мудрішою. Співачка наголосила, що зараз проживає свій найкращий вік і тепер точно розуміє свої бажання та цілі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини