Головна Новини Світ Росія Відома російська співачка розбилася в страшній аварії: з'явилося відео ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка розбилася в страшній аварії: з'явилося відео ДТП

Очевидці кажуть, що то була моторошна аварія, в яку потрапила Лада Денс

6 серпня 2023, 23:20 comments2673
Поділіться публікацією:

Популярна в РФ  виконавиця Лада Денс потрапила в  дорожньо-транспортну пригоду.  Вона сталась  на території Московської області. 

Відома російська співачка розбилася в страшній аварії: з'явилося відео ДТП

Лада Денс (фото з відкритих джерел)

Як інформують російські Telegram-канали,  співачці не поталанило, в неї діагностована черепно-мозкова травма. Але інших подробиць  про те, як зараз почуває себе Лада Денс  поки що не оприлюднюють.

"Співачка Лада Денс потрапила в ДТП у Подольську в результаті зіткнення трьох машин. Сама артистка перебувала в таксі. Вона отримала черепно-мозкову травму", — інформує Telegram-канал "112".

Ще там зазначено, що на місці автоаварії швидко прибули медичні працівники.  ЇЇ доправили в лікарню на гелікоптері.

Потім з'явилася інформація, що співачка Лада Денс їхала на задньому сидінні бізнес-таксі і отримала серйозні травми голови і хребта. Кажуть стане важкий.

Хто така Лада Денс

При цьому, в 2017 році опальна виконавиця  "втрапила" в базу "Миротворця". Лада  гастролювала з концертами  в населених пунктах  тимчасово окупованих територій. Співачка була учасницею концерту  в Донецьку, коли відзначали  якесь російське свято.

Вже більше року, як почалась війна, російська зірка   мовчить про військове вторгнення  до України. Співачка повністю  не відповідає  на питання, що стосуються війни, зовсім  не коментує військову ситуацію  в Україні. Ще, зірка  не хоче  розкривати  власне ставлення до Володимира Путіна. Під час одного з виступів, її прямо  поставили питання, як вона оцінює діяльність російського президента. Лада  влучно відповіла, що  повідомить свою думку   тільки самому  президенту РФ.

На фоні цього всього, співачка  гастролює по РФ. Денс  бере участь  в російських шоу,  виступає з концертами  і погоджується відповідати на питання, говорячи про свою творчу діяльність. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторка


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

7 серпня 2023, 06:55

Це кара небесна за геноцид Українського народу. Була овочем при житті то буде тепер овочем і після аварії.


Новини