Головна Новини Світ Росія Відомий російський актор нарешті визначився і показав свою позицію щодо війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський актор нарешті визначився і показав свою позицію щодо війни

Дмитро Нагієв почав зніматися в російських фільмах після довгої паузи.

29 серпня 2024, 22:45 comments1728
Поділіться публікацією:

 Російський актор і телеведучий Дмитро Нагієв, який раніше висловлював невизначені та суперечливі думки щодо війни в Україні, повертається до роботи на російському телебаченні. Це підтверджує його позицію щодо співпраці з російськими пропагандистами.

Відомий російський актор нарешті визначився і показав свою позицію щодо війни

Дмитро Нагієв (фото з відкритих джерел)

У мережі вже поширюється інформація, що Нагієв долучився до нових проєктів на російському телебаченні, тим самим стаючи частиною інформаційної машини, яка підтримує війну. Зокрема, актор бере участь у зйомках екшн-комедії під назвою "Хто швидше?", що стане його першою появою на екранах після початку повномасштабної війни проти України.

У фільмі Нагієв грає персонажа, який відповідає за діаманти на суму 1 мільярд рублів, а сюжет розгортається навколо погоні за цими коштовностями.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді. Відомий артист з РФ  Дмитро Нагієв,  що час від часу  оприлюднює свої незгодні думки  стосовно воєнної політики   правлячої влади, написав,  що  таки довго  мовчав, але тепер надає поради  майбутньому  поколінню співгромадян. Актор  закликає  "обрати інший шлях". 

Також він висловлює свій подив стосовно  кривавої  політики кремлівського режиму, який реалізовується саме зараз. Про це Дмитро Нагієв  сказав, відповідаючи  на питання штучного інтелекту.

На даний час артист   мешкає в  російській столиці  і далі знімається в проектах  російського кінематографа.  Але  відтепер не бере  участі в проектах,  які  мали бути показані на телебаченні, і  ще  призупинив  своє спілкування в  мережі.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини