Головна Новини Світ Росія Відомий російський музичний гурт випустив пісню про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський музичний гурт випустив пісню про війну в Україні

Відомо, що цей колектив неодноразово притягувався до відповідальності через свою антипутінську позицію.

28 грудня 2022, 08:57 comments1001
Поділіться публікацією:

Популярний російський музичний гурт Pussy Riot випустив пісню під назвою "Мама, не дивися телевізор". Цією композицією виконавці висловили відкритий протест путінському режиму, засудили війну в Україні та закликали президента Росії та його соратників постати перед міжнародним трибуналом. Крім цього, у пісні чітко простежується заклик і до всього світу, група закликала найбільші країни та компанії Заходу припинити вести бізнес в РФ, не купувати у агресора нафту та газ.

Відомий російський музичний гурт випустив пісню про війну в Україні

Фото тематичне, з відкритих джерел


За офіційною заявою учасників музичного колективу, назва пісні є посиланням на слова російського солдата. В одній із розмов зі своєю матір'ю, військовослужбовець сказав їй: "Мамо, тут немає фашистів, не дивись телевізор". На думку виконавців, уряд РФ використовує свій вплив на ЗМІ, щоб "розпалити ненависть у серцях людей".


"Наша пісня — це крик душі, крик розпачу та обурення. Це знак повної незгоди з тим, що зараз робить Путін та його криваві маріонетки. Нашою країною керує монстр-людожер", — підкреслили виконавці пісні "Мама, не дивись телевізор".


Варто зазначити, що колектив Pussy Riot від початку військового вторгнення в Україну виступив проти так званої "спеціальної військової операції". Учасники групи активно брали участь у різних протестах, за що неодноразово притягувалися до відповідальності та переслідувань з боку спецслужб РФ.


Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що на війні в Україні з кожним днем гине дедалі більше громадян Польщі. Влада сусідньої держави сильно стурбована бажанням своїх мешканців воювати за Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини