Головна Новини Світ Росія Відомий російський шоумен потролив Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський шоумен потролив Путіна

У росіян тільки диктатор молодшає заявив Олександр Шпак

31 грудня 2023, 21:35 comments1012
Поділіться публікацією:

Колишній росіянин,  шоумен і блогер, що залишив Росію та  не раз активно виступав проти  війни Росії в  Україні, — Олександр Шпак — їдко потролив  господаря Кремля Володимира Путіна.

Відомий російський шоумен потролив Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Знаменитість,  спілкуючись  з  шанувальниками в  соціальних мережах, самокритично  визнає, що постарів і "кинув камінь в город"  російського диктатора. "У вас тільки Путін молодіє...", — стверджує  артист. Як він замітив,  у Володимира Путіна "зморшки пропадають, ось, німецький забувається, обіцянка не нападати на Україну".

"Є цей, як його, старечий маразм, а є немовлячий...", — завершив  шоумен.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ — "хворим суспільством". Артистка з РФ Яна Троянова, яка виступає  проти військового вторгнення і з цієї причини  поїхала у  Францію, називає Росію "зґвалтованою бабою". Жителі Росії, на думку Троянової, —  є хворим  суспільством, після розпаду СРСР  російські громадяни  так і не навчились  жити  вільно.

Акторка наголосила, що  саме ця риса — інертність і робить  мешканців Росії — хворим і байдужим суспільством. Далі  ця  загальна байдужість і  призвела  до фашизму в РФ, висловилась  Троянова.

Також "Коментарі" писали про те, що  донька російського актора, який підтримує війну в Україні, закликала росіян бігти з країни. Акторка з РФ  Марія Машкова, що  не підтримує повномасштабну   війну  терористичної  РФ  в Україні,  і так само відкрито висловлює  власну позицію, закликає  співгромадян  втікати з Росії. Натомість її батько, популярний російський актор Володимир Машков активно підтримує режим Кремля. Як вона стверджує,  вихідцям з РФ потрібно звідси втікати, коли  є хоча б мінімальні можливості.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини