Головна Новини Світ Росія Відомого російського співака виганяють із країни: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого російського співака виганяють із країни: яка причина

У РФ почалося цькування Валерія Леонтьєва через його мовчання про війну.

9 липня 2024, 23:15 comments3658
Поділіться публікацією:

Російського співака Валерія Леонтьєва, який досі публічно не висловив свою позицію щодо повномасштабної війни, закликають вигнати з Росії.

Відомого російського співака виганяють із країни: яка причина

Валерій Леонтьєв(фото з відкритих джерел)

За словами прихильника Путіна Віталія Бородіна, артисту не слід дозволяти виступати перед російською аудиторією. Бородін підкреслює, що Леонтьєв вже давно мав би визначитися зі своєю позицією щодо війни, а не мовчати.

"У важкі для Росії часи діяч культури повинен бути зі своєю країною. Я не закликаю конкретно Леонтьєва вирушати в окопи. Але підтримати батьківщину словом можна і потрібно! Де був цей артист після початку СВО і до недавнього часу? У Штатах. Він сказав хоч слово на підтримку Росії? Ні. Отже, "тихушник". Треба перевірити тих, хто запрошує таких артистів на свої свята і платить їм гігантські гонорари в Росії", – заявив Бородін.

Він також додав, що в РФ є багато співаків, які нібито "допомагають" Донбасу та возять гуманітарну допомогу. А таким, як Валерій Леонтьєв, не варто взагалі дозволяти заробляти в Росії.

"Перевертням із невиразною позицією ні на ТБ, ні на корпоративах, я вважаю, не місце", – підсумував він.

Сам Леонтьєв поки що не коментував цю заяву.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російську акторку оголосили в розшукРосійська артистка Тетяна Лазарєва,  яку визнали в країні-агресорці іноземним агентом, бо  критикувала  кремль і підтримувала  Україну, зараз  стала  в рф  кримінальним злочинцем. Про це  інформують російські ЗМІ. Досьє на акторку з'явилось в розділі розшуку на сайті російського МВС . За інформацією відомства, Лазарєву оголошено в країні-окупанті в розшук за статтею про дискредитацію військових.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини