Головна Новини Світ Росія Відповідь США за атаку по базі в Йорданії: у Путіна попередили про наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповідь США за атаку по базі в Йорданії: у Путіна попередили про наслідки

Байден знаходиться під зростаючим тиском, що вимагає відреагувати таким чином, щоб зупинити ці атаки назавжди, пишуть ЗМІ

30 січня 2024, 18:50 comments2994
Поділіться публікацією:

Відповідь США за атаку безпілотника в Йорданії на військову базу, де загинули і були поранені американські військові, можливо, буде ще потужнішою, аніж попередні удари Америки у відповідь в Іраку та Сирії. Але Вашингтоні побоюються, що це може спровокувати ширшу ескалацію з Іраном. Своєю чергою у Путіна також попередили, що відповідь США "веде до локальної напруженості". Відповідну заяву зробив речник Путіна. Слова Пєскова цитують пропагандистські пабліки.

Відповідь США за атаку по базі в Йорданії: у Путіна попередили про наслідки

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Пєсков, коментуючи повідомлення про те, що США готують плани ударів відплати по Ірану за недавні атаки на американські об'єкти, він заявив, що Кремль "не вітають будь-яких дій, що призведуть до дестабілізації в регіоні".

"Ми не вітаємо будь-яких дій, які призведуть до дестабілізації в регіоні, ведуть до локальної напруженості, тим більше на тлі і без того надлишкового конфліктного потенціалу в регіоні. Ми не вітатимемо продовження таких кроків від будь-кого. Ми вважаємо, що загалом рівень напруженості дуже тривожний, навпаки, зараз час кроків по деескалації. Це єдине, що може допомогти нам запобігти подальшому розповзанню конфлікту, хоч якось вийти на деконфліктинг і деескалацію. Нині це для нас надзвичайно важливо",- заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лавров розповів, чому Росія почала війну проти УкраїниМіністр закордонних справ РФ Сергій Лавров прокоментував заяви західних політиків, які говорять про небезпеку нової військової агресії з боку Росії на європейські країни та членів НАТО. Лавров назвав такі повідомлення "абсурдними" та заявив, що Росія в Україні нібито "усуває історичну несправедливість". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини