Головна Новини Світ Росія Відпрацювала "штатно": попри атаку дронів Путін похвалив ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпрацювала "штатно": попри атаку дронів Путін похвалив ППО

Путін похвалив роботу ППО попри атаку безпілотників

30 травня 2023, 20:32
Поділіться публікацією:

Російський президент особисто прокоментував атаку дронів на Москву, що відбулася 30 травня. Попри все він похвалив роботу російської системи ППО. Відповідні слова Путіна цитують російські ЗМІ.

Відпрацювала "штатно": попри атаку дронів Путін похвалив ППО

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"По-перше, хочу сказати, що система ППО Москви відпрацювала штатно і задовільно, хоча є над чим працювати", — сказав він.

 За словами Путіна, російська армія вже стикалась з такими атаками під час війни у Сирії. При цьому російський президент заявляє, що владі у Москві варто ущільнити ППО для того, щоб запобігти подальшим атакам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву. В російській столиці  звичний ранок вівторка, 30 травня, розпочався  вибухами – відбулася масова атака безпілотниками. Зараз  пропагандистські медіа РФ інформують про 25 дронів, які вдарили по російській столиці.

Деякі  росіяни почали панікувати і  стверджувати, що швидко Москва буде  найнебезпечнішим містом  в  Російській Федерації.  З’явились  навіть  прогнози, що на будівлі російської столиці скоро, може, й ракети полетять. Але  найбільше  знервованих росіян реагували на атаку дронами, потроївши власну агресію.  Деякі  з них  почали закликати російських загарбників "відповісти" на  ранкову атаку потужнішою зброєю і знищити українців. Були заклики  знищити Київ вщент.

Також "Коментарі" інформували про те, хто міг атакувати дронами МосквуЧлен аналітичного центру із зовнішньої політики та національної безпеки товариства Генрі Джексона Алан Мендоза вважає, що атака безпілотниками по Москві могла бути здійснена однією з трьох сторін. Мендоза стверджує, що наразі ніхто не взяв відповідальність за атаку дронів по столиці Росії. Тому військовий аналітик виділяє три основних гравці, які могли здійснити напад на Москву: Україна, Росія та опозиційні сили в середині РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/204159
comments

Обговорення


Новини