Головна Новини Світ Росія Зламаний туалет, пошкоджене лобове скло, поломка шасі. Проблеми з літаками в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зламаний туалет, пошкоджене лобове скло, поломка шасі. Проблеми з літаками в Росії

Від початку 2023 року в Росії зафіксували кілька інцидентів з поломкою пасажирських літаків. А в 2022 їх було понад 100

10 січня 2023, 19:50 comments1035
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська авіація на межі внаслідок санкцій Заходу, який відрізав РФ від постачання запчастин. За перші дні 2023 року сталися загадкові інциденти з російськими літаками та рекордна кількість аварій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Зламаний туалет, пошкоджене лобове скло, поломка шасі. Проблеми з літаками в Росії

Аварія російського літака. Фото з відкритих джерел

Одна з галузей Росії, яка зазнає найбільшої шкоди від санкцій викликаних вторгненням Путіна в Україну. Експерти за 2022 рік зафіксували на території РФ понад 130 небезпечних інцидентів пов’язаних з літаками, а також 28 авіакатастроф. За кілька днів нового року в Росії вже відбулось близько 10 небезпечних випадків.

5 січня один з пасажирських літаків російської компанії Utair змушений був приземлитись на території Західної Сибірі через несправність кондиціонера.

6 січня рейс Azur Air до Таїланду повернувся до аеропорту Новосибірська через шість годин після зльоту. Виявилось, що в літаку з 263 пасажирами на борту було пошкоджено лобове скло. Того ж дня інший рейс компанії Red Wings сів у аеропорту Казані. У літаку не змогли підняти шасі під час польоту.

8 січня у російському місті Перм, один з літаків з’їхав зі злітної смуги у снігові пагорби. Повідомляється, що пасажири не постраждали.

9 січня через поломку туалету літак, що здійснював рейс до Москви змушений був сісти в Аеропорту Казані, після чотирьох годин польоту. Того ж дня на сході РФ зазнав аварії радянський пасажирський літак АН-2 – двоє людей загинуло, інших госпіталізували.

10 січня Boeing 737 NordStar з’їхав зі злітної смуги, через що рейс затримали для 116 пасажирів. Після перевірки, літак здійснив рейс наступного дня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через санкції Заходу російський бюджет зазнав різкого падіння в грудні 2022 року.

Також "Коментарі" писали про російських пропагандистів, які погрожують ядерним ударом по Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини