Головна Новини Світ Росія Вирішив "відмитися": ще один російський співак засвітився на окупованому Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирішив "відмитися": ще один російський співак засвітився на окупованому Донбасі

РосЗМІ повідомляють, що Діма Білан туди поїхав з гуманітарною допомогою.

16 січня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

Виконавець з РФ, що  одобрив кровопролитну війну своєї країни проти українців, Діма Білан прибув на територію тимчасово окупованого  Донбасу. Там  співак показово  побував  в лікарні  та притулку  для тварин.

 Вирішив "відмитися": ще один російський співак засвітився на окупованому Донбасі

Діма Білан (фото з відкритих джерел)

Можливо, цей путініст саме таким способом хоче  "відмитися" перед злочинним  режимом  власної країни після  своєї участі в скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої.

Також  зірка має надію, що цією поїздкою в міста  окупованого  Донбасу  він  знову показуватиме  свою  прихильність  до РФ і проти його виступів  на території  країни-агресора не  буде протестів. 

Але представники  пропаганди  зараз не хочуть пробачати співакові, як і  чимало  інших артистів, що приїхали веселитись на цю вечірку.

"Замість того, щоб вечірки влаштовувати, краще б поїхали в зону СВО (так війну називають в Росії,- ред.)", — написали російські  пропагандистські ресурси.

Ще  повідомляють, що Білан ніби привіз в подарунок  кондиціонери місцевому відділенню  травматології і пожертвував  кошти притулку для тварин. Ще  співак  ніби  дав обіцянку  забрати з притулку  кота, якого  називають  Шахтар. Але мешканці РФ  переконані, що це все для  показухи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відому українку хочуть позбавити громадянства Росії. Виконавицю  з українського міста  Черкаси  Анну Асті,  що останнім   часом   мешкає  і працює в країні-агресорці,  можуть позбавити громадянства РФ.

Опісля того, як вона  виступила  на скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої, колишня українка  може поплатитись. Представники Міністерства  внутрішніх справ Росії вже почали перевіряти  співачку.  Як стверджують  російські ЗМІ,  співачка  може позбутись російського паспорта, що тільки недавно отримала.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини