Головна Новини Світ Росія Війна в Україні: який крок Путіна в Держдепі назвали ознакою розпачу
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: який крок Путіна в Держдепі назвали ознакою розпачу

У Байдена висловили стурбованість через візит Путіна до КНДР

19 червня 2024, 07:48
Поділіться публікацією:

Візит російського диктатора Володимира Путіна до Північної Кореї є актом розпачу. Це має викликати занепокоєння у всіх, хто зацікавлений у збереженні миру. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Війна в Україні: який крок Путіна в Держдепі назвали ознакою розпачу

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Глава Держдепу заявив, що візит Володимира Путіна до Північної Кореї став ознакою його розпачу зміцнити відносини з країнами, які можуть підтримати війну проти України.

Держсекретар додав, що підтримка Китаю дозволила Росії зберегти свою оборонно-промислову базу, поставляючи 70% верстатів, які Москва імпортує, та 90% мікроелектроніки.

"Це має припинитися", — сказав Ентоні Блінкен.

У свою чергу прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що поглиблення співпраці між Росією та КНДР є тенденцією, яка має викликати серйозне занепокоєння у всіх, хто зацікавлений у збереженні миру та стабільності на Корейському півострові.

Також вона згадала і підтримку народу України, який захищає свою свободу та незалежність від російської агресії та вторгнення.

Нагадаємо, Володимир Путін вирішив вирушити до КНДР на зустріч із диктатором Кім Чен Ыном. При цьому The Washington Post припустило, що главі Кремля потрібно ще більше зброї від Північної Кореї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сполучені Штати та країни Заходу стурбовані підтримкою Китаєм оборонно-промислової бази Росії, що допомагає агресору виробляти зброю. Таку заяву під час спільної прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом зробив державний секретар США Ентоні Блінкен.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини