Головна Новини Світ Росія Військовий назвав причини, чому операція ГУР на території Росії досягла успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий назвав причини, чому операція ГУР на території Росії досягла успіху

Головне управління розвідки Міноборони провело успішну операцію на території Росії із підриву авторитету кремлівського диктатора Володимира Путіна, заявив у Фейсбуці військовий Кирило Сазонов

18 березня 2024, 15:56
Поділіться публікацією:

У період виборів російській владі важливо було показати, як жителі РФ демонструють високу явку і обирають із найвищим показником Володимира Путіна на черговий термін. Проте, як відзначає Кирило Сазонов, цю картинку зіпсувала "повзуча окупація" Курської та Білгородської областей, яку організували добровольці із легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону".

Військовий назвав причини, чому операція ГУР на території Росії досягла успіху

Кирило Сазонов

"Не менш важливим результатом в ході спецоперації ГУР стало перенесення бойових дій на територію Росії. А це відтягування російських військ з донецького та інших напрямків. Бо російські строковики, прикордонники та росгвардія, які прикривали кордон з областями, здавали позиції фактично без бою",
- відзначив військовий.

У результаті, додав він, світ побачив, що король то голий, незважаючи на намальовані 87% в результаті виборів.

"Колеги російського диктатора з Китаю, Ірану, Африки, Латинської Америки побачили слабкість Кремля. Бо там завжди цінували не відсоток на виборах, а силу, яка має забезпечувати результат",
— підкреслив Сазонов.

При цьому він звернувся до росіян, які голосували за Путіна і повідомив, що війна уже прийшла в їхні домівки і хорошого сценарію завершення цієї війни для них уже не буде.

Окрім того, як в ефірі телемарафону підкреслив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, в Росії є велика кількість людей, які готові чинити опір режиму Путіна і роблять вони це все у різний спосіб.

Розвідник також додав, що вибори у РФ продемонстрували всьому світу, що "Путін вже не той", він не здатен втримати ситуацію в країні у такий важливий для нього період, як вибори.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що російські повстанці розповіли, яких втрат за кілька днів своєї роботи вони завдали російській армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини