Головна Новини Світ Росія "Визнати провину завжди встигнемо": адвокат Михайла Єфремова зібрав докази для його виправдання
commentss НОВИНИ Всі новини

"Визнати провину завжди встигнемо": адвокат Михайла Єфремова зібрав докази для його виправдання

Адвокат артиста РФ Михайла Єфремова заявив про свою готовність відстоювати обставини. пом'якшуючі провину в смертельному ДТП

7 липня 2020, 13:58 comments1004
Поділіться публікацією:

Адвокат народного артиста Росії Михайла Єфремова Ельман Пашаєв заявив, що зібрав повний пакет доказів невинності свого довірителя в суді по справі про резонансне ДТП, в якому загинула одна людина. Про це повідомляє російське видання Газета.ру.

"Визнати провину завжди встигнемо": адвокат Михайла Єфремова зібрав докази для його виправдання

За словами правозахисника, в користь Єфремова може свідчити той факт, що артист нічого не пам'ятає про той трагічний вечір, оскільки був сильно п'яним.

адача адвоката збирати докази. Я цим займався, я зібрав достатньо доказів його невинуватості. Тому я з ним розмовляв, я його переконував — вину завжди визнати встигнемо.  На момент ДТП Єфремов нічого не пам'ятає. Ви ж знаєте, він був сильно п'яним", — підкреслив Пашаєв.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після смертельного ДТП актор театру і кіно Михайло Єфремов записав відеозвернення із каяттям за свої дії та обіцянкою не використовувати свої зв'язки та гроші для того, щоб втекти від відповідальності.

"Кінець, немає вже більше ніякого Єфремова. Зрадив я всіх. Вибачте, будь ласка. Більше сказати нічого", — сказав актор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини