Головна Новини Світ Росія Влада Білгорода прислухалася до рекомендацій повстанців. На який крок пішла
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Білгорода прислухалася до рекомендацій повстанців. На який крок пішла

Схоже, що влада Білгорода нарешті прислухалася до закликів російських повстанців щодо евакуації громадян. Під час прямої трансляції у соцмережах губернатор регіону В'ячеслав Гладков оголосив про евакуацію дітей

19 березня 2024, 13:11 comments4292
Поділіться публікацією:

Як заявив В'ячеслав Гладков через бойові дії, що ведуться на території Білгородської області, ухвалено рішення про евакуацію 9000 дітей.

Влада Білгорода прислухалася до рекомендацій повстанців. На який крок пішла

В'ячеслав Гладков

За його словами, планується відвезти у безпечніше місце дітей з Білгорода, Білгородського району, Шебекинського округу, Грайворонського району.

Гладков повідомив, що, наприклад, 22 березня 1200 дітей відправлять до Пензи, Тамбова та Калуги.

Крім цього, влада Білгорода спростувала інформацію про те, що в місті проблеми з продуктами. Раніше в соціальних мережах почали з'являтися фотографії із торгових мереж із порожніми полицями. Росіяни повідомляли, що у місті не вистачає їжі.

У той же час влада Білгорода заявила, що інформація про те, що в продуктових супермаркетах Білгорода закінчується різна їжа, не відповідає дійсності.

В адміністрації міста повідомили, що у магазинах начебто є хліб, яйця, молочні вироби та товари першої необхідності.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 12 березня добровольці з легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу перейшли кордон та зайшли на територію Білгородської та Курської областей. Вони неодноразово закликали владу цих регіонів розпочати евакуацію цивільного населення через бойові дії. Втім, влада на ці заклики ніяк не реагувала. Після цього повстанці кілька разів зверталися до росіян і просили їх самостійно залишити небезпечні регіони. При цьому вони додавали, що влада країни-агресора перешкоджає такій самостійній евакуації, оскільки хоче використовувати цивільних, як "живий щит".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей Михайлович.

20 березня 2024, 12:06

Война это бумеранг,который вернётся фашистам.Я это им писал когда напали на нас,и не я один.Но они думали мы дураки.Теперь и они познают войну и грабёж ихнего государства.Их будут рвать на куски.Я писал им,для них оставят моцковскую губернию.Остальное поделят Китай,Япония,и прочие державы.


Новини