Головна Новини Світ Росія Володимир Фесенко розповів, чому Росія ніколи не піде на заморожування конфлікту на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Фесенко розповів, чому Росія ніколи не піде на заморожування конфлікту на Донбасі

Росія як і раніше не зацікавлена в припиненні бойових дій на Донбасі

20 вересня 2021, 07:50 comments1166
Поділіться публікацією:

Сьогодні потрібно шукати не нові формати переговорів по вирішенню конфлікту на сході України, а потрібно відмовитися від політичної моделі реінтеграції Донбасу, прописаної в Мінських угодах, при цьому не виходячи з самих Мінських угод. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю каналу "Ukrlife.TV" висловив політолог Володимир Фесенко.

Володимир Фесенко розповів, чому Росія ніколи не піде на заморожування конфлікту на Донбасі

Володимир Фесенко Фото: з відкритих джерел

На думку політолога, після того, що сталося на сході України, після видачі такої кількості російських паспортів на Донбасі ця формула реінтеграції Донбасу просто утопічна. І тут не грає ролі, в якому форматі далі продовжаться переговори щодо вирішення військового конфлікту, тому що не важливо, яка з країн буде брати участь в цих переговорах, важливо, що в цих переговорах буде Росія, яка нікуди не дінеться зі своїми вимогами.

"Це моя приватна точка зору щодо відмови від політичної моделі реінтеграції Донбасу. Я не відображаю офіційної точки зору. Я бачу єдиний варіант розвитку мирного процесу. Він не є, на жаль, остаточним і повноцінним, я його вважаю меншим злом, це заморожування конфлікту ", — уточнив політолог.

Він додав, це єдиний паліативний варіант, на який за певних обставин можуть погодитися різні сторони. Це всіх влаштує, але, знову ж таки, ключова проблема — це Росія. Володимир Фесенко зазначив, теоретично Росія може на це піти, але йому відомо від деяких російських колег, що це неможливо з однієї простої причини — поки йде нехай навіть малоінтенсивна війна на Донбасі в України не буде жодних шансів на інтеграцію в НАТО і Європейський Союз. Це блокіратор нашого руху в західні структури — в НАТО і Євросоюз.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в партії Путіна зізналися, що Росія окупувала Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини