Головна Новини Світ Росія Все більше чиновників в рф допускають військовий конфлікт з Литвою через блокаду Калінінграда: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Все більше чиновників в рф допускають військовий конфлікт з Литвою через блокаду Калінінграда: що відомо

Відомо, що Литва запровадила транспортну блокаду Калінінграда

29 червня 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

В Росії допускають, що розблокування можливе через військовий спосіб.  Окупанти вже погрожують Литві війною. Про це пише російське видання "ТАСС".

Все більше чиновників в рф допускають військовий конфлікт з Литвою через блокаду Калінінграда: що відомо

Блокада Калінінграду (фото з відкритих джерел)

Військовий конфлікт між Росією ти Литвою вже допускає голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров.

"Росія не тільки на словах показує, що ніколи не віддасть своєї землі. Норма про те, що Російська Федерація забезпечує цілісність і недоторканність своєї території, прописана у статті 4 Конституції РФ.  Деякі, з дозволу сказати, "політики", що "вентилюють" питання можливості відторгнути Калінінград, повинні розуміти, що це може закінчитися військовим зіткненням з Росією. Не думаю, що НАТО цього не розуміє", -  завив чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що заспокоювати Калінінград вирушив секретар радбезу рф Патрушев. Опісля накладеного Литвою ембарго на транзитні перевезення  російських товарів, на які введені санкції ЄС, в Калінінград приїхав представник радбезу РФ Микола Патрушев. Російський посадовець 21 червня планує в місті робочу нараду, де обговорюватимуться питання, що мають відношення до  національної безпеки в цьому північно-західному регіоні рф.   Представники російських пропагандистських видань  стверджують, що відрядження  Миколи Патрушева в Калінінград "планове" та не  має відношення до ембарго. Ще в цьому робочому зібранні  разом з посадовцем російського радбезу братимуть участь представник очільника  Росії  в Північно-Західному федеральному окрузі Олександр Гуцан, регіональні керівники та представники кількох російських міністерств. При цьому, секретар радбезу Росії   матиме зустріч  з губернатором Калінінградського   регіону Антоном Аліхановим. Важливо,  що РФ пообіцяла відповісти керівництву Литви, яка стала ініціатором  транспортної  блокади російських товарів, що попадають під санкції на території Калінінградської області.    

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини