Головна Новини Світ Росія Все, як Путіна говорив: у Росії створять посібник-інструкцію для школярів, як створювати родину
commentss НОВИНИ Всі новини

Все, як Путіна говорив: у Росії створять посібник-інструкцію для школярів, як створювати родину

Після звернення Путіна до Федеральних зборів у Росії вирішили зміцнювати "скріпи"

24 березня 2023, 16:15
Поділіться публікацією:

У Росії вирішили створити для школярів навчальний посібник із сім'їзнавства, покликане "зміцнювати традиційні цінності". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Все, як Путіна говорив: у Росії створять посібник-інструкцію для школярів, як створювати родину

Школа. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що школярі зможуть знайти у цьому виданні поради щодо побудови відносин усередині сім'ї, з дітьми, між юнаками та дівчатами, а також допомогу у таких питаннях, як самовизначення та ін.

Книжку про "традиційні сімейні цінності" для підлітків випустять Інститут вивчення дитинства, сім'ї та виховання та АНО "Абетка сім'ї".

Варто зазначити, що в лютому під час послання до Федеральних зборів президент Росії Володимир Путін, говорячи про Захід, не зміг обійти тему "духовних скріп" — російський диктатор обурився, що західні священики вже благословляють одностатеві шлюби, і пообіцяв захистити російських дітей від "такої деградації". ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — візит китайського імператора до Москви і його ймовірні підсумки продовжує залишатися однією з топ-тем тижня, що минає. З'явилася інформація, що Сі Цзіньпін познайомився з потенційним приймачем Володимира Путіна — главою уряду РФ Михайлом Мішустіним. А українська сторона продовжує працювати над телефонними переговорами між Володимиром Зеленським та Сі Цзіньпіном. Про що говорять заяви про можливого путінського наступника? Чому Пекін не йде на контакт із Києвом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "мирний план" Китаю: у Європейському Союзі заявили, що Пекін ставить на один рівень агресора та жертву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/197916
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини