Головна Новини Світ Росія Вслід за знищеним Татарським: Рупори Кремля отримали поштою статуетки
commentss НОВИНИ Всі новини

Вслід за знищеним Татарським: Рупори Кремля отримали поштою статуетки

У Росії Z-блогерам та учасникам ток-шоу прийшли поштою статуетки, як Владлену Татарському

19 квітня 2023, 17:11
Поділіться публікацією:

Про отримання активістами російської пропаганди своєрідних "міток", що асоціюються з передсмертним подарунком Татарському, заявили росЗМІ, пишуть "Коментарі".

Вслід за знищеним Татарським: Рупори Кремля отримали поштою статуетки

РосЗМІ пишуть про низку пропагандистів рашизму, які отримали, схоже, «мітку смерті»

"На мою адресу надійшло повідомлення, що мені надійшла посилка і кур'єр повинен її доставити, — розповів Костянтин Сівков, який часто використовується російськими пропагандистськими ЗМІ в ролі військового експерта. — Я перевів доставку з кур'єрської на видачу в пункті СДЕК, написав заяву у поліцію. Посилку розкривала поліція і підривники".

Він додав, що деяким іншим людям прийшли схожі статуетки: їхні імена він не став називати, адже поки ведеться слідство, таку інформацію бажано не розголошувати.

"Які статуетки надіслали решті — не знаю, принаймні мені і ще одній людині направили маршала Жукова. В одному бюсті вибухівки не знайшли, а в моєму — поки що невідомо", — додав він.

За інформацією телеграм-каналу Baza, посилка з погруддям також прийшла до військора Владислава Шуригіна. Самі бюсти були замовлені користувачем з ніком Санек Бєлозеров через ВКонтакте біля майстерні з Ульяновська.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Росії знов звинуватили Україну в ліквідації пропагандиста Татарського. Він закликав до знищення Української державності, України та всього українського. У Пітері 2 квітня під час творчого вечора в кафе, що належить засновнику ПВК "Вагнер", здетонував вибуховий пристрій — Владлен Татарський загинув. Вибуховий пристрій, замаскований під бюст Фоміна. Путін нагородив загиблого пропагандиста орденом. Експерти розходяться в думках, хто саме міг організувати його знищення. Це могли бути і українська розвідка, і російські спецслужби, і представники російської Міноборони, яку він критикував.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін задумав дві війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини