Головна Новини Світ Росія Вступу України до НАТО не буде: у Кремлі знову вибухнули погрози
commentss НОВИНИ Всі новини

Вступу України до НАТО не буде: у Кремлі знову вибухнули погрози

За словами Пєскова, вступ України до НАТО шкодитиме нібито безпеці Росії

2 червня 2023, 16:55 comments3731
Поділіться публікацією:

У Росії не готові навіть розглядати ймовірність вступу України до НАТО, оскільки Росія цього не допустить за жодних обставин. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА-Новини", цитуючи заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

Вступу України до НАТО не буде: у Кремлі знову вибухнули погрози

Дмитро Пєсков та Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Головний рупор Кремля заявив, якщо Україна стане членом НАТО, інтереси Росії нібито не будуть у безпеці, тож завдання РФ цього не допустити.

"РФ забезпечуватиме свою безпеку, це виключає членство України в НАТО", — повідомив Пєсков.

Заклики Києва до Альянсу прийняти Україну до НАТО спікер російського президента назвав "свідченням неготовності та небажання сідати за стіл переговорів".

Читайте також на порталі "Коментарі" – підсумки візиту Зеленського на саміт до Молдови – що важливо у відносинах Києва та Кишинева.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тема розширення та зміцнення НАТО актуалізувалася. Президент США Джо Байден натякнув, що питання щодо приєднання Швеції до НАТО практично вирішене. Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг закликає країни-члени Північноатлантичного альянсу витрачати не менше 2% від ВВП на оборону, адже їхні запаси боєприпасів виснажуються в ракурсі підтримки України у війні з Росією. У свою чергу, Україна сподівається отримати на липневому саміті НАТО, як мінімум, якісь гарантії безпеки, які також зараз активно обговорюються. Чого в найближчому майбутньому чекати від Альянсу? На що може розраховувати Україна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/204464
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини