Головна Новини Світ Росія Вже зовсім зірвало дах: західне ЗМІ дізналося, що Путін замовив розробку еліксиру вічного життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже зовсім зірвало дах: західне ЗМІ дізналося, що Путін замовив розробку еліксиру вічного життя

Путін поставив завдання, і чиновники кинулися його виконувати всіма можливими способами, пише The Times.

4 вересня 2024, 22:15 comments1663
Поділіться публікацією:

 Видання The Times повідомляє, що російський президент Володимир Путін не лише прагне безкінечного правління, але й одержимий ідеєю вічного життя. Інформація свідчить про те, що один з його близьких чиновників доручив вченим розробку засобів проти старіння.

Вже зовсім зірвало дах: західне ЗМІ дізналося, що Путін замовив розробку еліксиру вічного життя

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Цілком зрозуміло, що Путін турбується про своє здоров'я, адже у жовтні 2024 року йому виповниться 72 роки, а його оточення складається з людей, які також не є молодими.

МОЗ Росії вимагає від наукових установ звітів про розробки у сфері боротьби з сенсорними і когнітивними розладами, а також методів протидії клітинному старінню, остеопорозу і зміцнення імунної системи.

"Нас попросили терміново надати всі наші розробки. Лист надійшов, скажімо так, сьогодні, але все потрібно було надіслати вже вчора," — зазначив один з дослідників.

Серед новітніх технологій, які можуть сприяти продовженню молодості, виділяється 3D-біодрук — інноваційна технологія, що дозволяє створювати тканини і органи.

За даними The Times, Путін був "заражений" ідеєю вічного життя завдяки своєму близькому другу, 77-річному Михайлу Ковальчуку, видатному члену Російської академії наук і директору Курчатовського інституту ядерних досліджень.

"Великий бос поставив завдання, і чиновники кинулися його виконувати всіма можливими способами," — повідомляє анонімний російський дослідник.

Ковальчук також стверджує, що США розробляють біологічну зброю, спрямовану виключно проти етнічних росіян, і звинувачує Америку в створенні "підвиду людей-служителів", свідомість яких була штучно обмежена. Путін, як відомо, має схильність до конспірології.

"Начебто у нас більше нікого ставити на ноги, крім цих ідіотів. Ми повинні кинути все, навіть зараз, під час війни," — заявив один з дослідників.

Відомо, що Путін використовує екстравагантні методи для омолодження. Як повідомляє The Times, він регулярно приймає ванни з екстрактом крові відрізаних рогів сибірських оленів, які, за його словами, мають омолоджувальні властивості.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путіну вночі викликали медиків

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини