Головна Новини Світ Росія "Як ми все це терпимо?": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Як ми все це терпимо?": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України

Музикант зазначив, що росіяни змушені терпіти владу на чолі з Путіним.

18 лютого 2022, 10:35 comments1896
Поділіться публікацією:

Відомий російський музикант, фронтмен гурту "Машина часу" Андрій Макаревич різко висловився щодо ситуації, що склалася між Росією та Україною. Як передає портал "Коментарі", на своїй сторінці у Facebook Макаревич висловився, що росіяни опинилися у заручниках нинішньої влади РФ.

"Як ми все це терпимо?": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України

Андрій Макаревич. Фото: фото з відкритих джерел

Андрій Макаревич обурився тим, що у росіян досі не вичерпалося терпіння на фоні того, що Росію посварили з усім цивілізованим світом, країна опинилася фактично за півкроку великої війни. Понад те, від імені росіян весь світ ображають. Співак зазначає, не краще живеться і самим росіянам, адже закони в Росії залишилися лише для видимості.

Також музикант згадав, що зараз у російській в'язниці сидить головний опозиціонер Олексій Навальний. Макаревич зазначив, що тільки в Росії можна кинути людину за ґрати, а потім лише її судити. Кліше терориста можна повісити на кожного, хто почне говорити про чесні вибори.

"Правити нами, мабуть, збираються вічно – нормально, терпимо. Подобається? І сам терплю. З колосальною працею", — підсумував Макаревич.

Читайте на порталі "Коментарі" — екс-депутат Держдуми розповів, як різко погіршився стан здоров'я Путіна і чому оточення Путіна не могло дізнатися російського президента.

Також видання "Коментарі" повідомляло секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що про широкомасштабний наступ російських військ на Донбасі поки що не доводиться говорити. Данилов розповів, яку насправді ціль переслідують проросійські бойовики, які відкрили вогонь по мирних кварталах Станиці Луганської.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини