Головна Новини Світ Росія Як Путін знищує депресивні регіони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Путін знищує депресивні регіони РФ

Аналіз втрат російських армійців на фронтах повномасштабного вторгнення дає підстави стверджувати, що йде винищення малих народів Російської Федерації

13 березня 2023, 17:05
Поділіться публікацією:

Росія втратила у війні проти України майже 160 тис. військовослужбовців. Найбільших втрат зазнала не столиця чи центральні регіони, а провінція. За даними Генерального штабу Збройних сил України, на свої втрати російська армія не зважає, пишуть "Коментарі".

Як Путін знищує депресивні регіони РФ

"На тлі великих втрат особового складу у війні, противник використовує альтернативні джерела поповнення живої сили. Так, минулого тижня, було відзначено рух у бік Донецької області потяга із плацкартними вагонами для перевезення в’язнів. Один з вагонів — із засудженими жінками. 11 березня в місцевий морг в Енергодарі доставлено близько 30 тіл окупантів. Водночас російське військове керівництво вживає заходів щодо поповнення жертв. Перед тим прибули нові війська Ямало-Ненецького автономного округу Росія. Повідомляється, що ворожий персонал мало мотивований і не бажає брати участь у бойових діях”,- повідомив Генштаб ЗСУ в чергових оперативному зведенні.

За понад рік війни російська армія втратила майже 160 тис. особового складу. За даними Міністерства оборони Великої Британії, серед тих, хто загинув, намагаючись захопити територію України, переважали військовослужбовці з неблагополучних регіонів Росії. Мінімальних втрат зазнали Москва та Санкт-Петербург.

“У багатьох східних регіонах смертність, ймовірно, у відсотковому відношенні до населення у 30 і більше разів вища, ніж у Москві. Подекуди найбільше страждають етнічні меншини; в Астрахані близько 75% жертв припадає на казахське та татарське населення”, — йдеться в огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Лише за останній тиждень Збройні сили України знищили 5 970 російських солдатів, а також 338 одиниць озброєння та військової техніки. Це — 52 танки, 77 броньованих машин, 61 артсистему, 11 установок протиповітряної оборони. Крім цього, українські захисники збили два літаки, 34 крилаті ракети та 37 безпілотників.

"Коментарі" також писали про те, що співвідношення втрат рашистів по регіонах відрізняється колосально. Наприклад, Москва та Санкт-Петербург – найбагатші міста – залишилися відносно неушкодженими відповідно до чисельності їхнього населення. Передовсім це стосується сімей так званої еліти Росії. Тим часом у багатьох східних регіонах Росії смертність, ймовірно, у відсотковому співвідношенні до населення у 30 – 40 разів вища, ніж у Москві. Причому найбільше втрат припадає саме на етнічні меншини.

Як повідомляв портал "Коментарі", воюючи в Україні, Кремль знищує Бурятію. Лише згідно з відкритими даними, зараз можна говорити про 590 осіб із Бурятії, які загинули на російсько-українській війні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить пропагандистська істерія всередині РФ – що Кремль намагається нав'язати росіянам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини