Головна Новини Світ Росія "Його синок - еліта, а ти - м'ясо": актори РФ знялися в антиукраїнському ролику для підриву мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

"Його синок - еліта, а ти - м'ясо": актори РФ знялися в антиукраїнському ролику для підриву мобілізації

Актори Максим Громов та Олександр Панов стали маріонетками пропаганди Кремля

2 квітня 2024, 23:50 comments1184
Поділіться публікацією:








В проросійських Telegram-каналах поширюють в мережі відеоролик на українській мові, головна мета якого — внести розбрат серед українців.

"Його синок - еліта, а ти - м'ясо": актори РФ знялися в антиукраїнському ролику для підриву мобілізації

Актори Максим Громов та Олександр Панов ( скрін з відео)

Головна фраза у відео, яке оприлюднили пропагандистські ресурси 1 квітня, є  "Його синок — еліта, а ти — м'ясо".

Основа ролика – порівняння життя  двох  юнаків. Один з них ніби веде заможний спосіб життя, подорожує приватним літаком та мандрує до Альп, розважається з дівчатами, не гребує алкоголем  і наркотиками. В той час  інший  хлопець в цей час воює та отримує  поранення під час бою.

В кінці відеоролика  з’являється  фраза: "Ти знаєш, чиїх синів мобілізація не стосується". Видання  стверджує, що, ймовірно, мета ролика -  це — поширення розбрату та невдоволення серед жителів України.

Тепер відомо, що головні  учасники цієї пропаганди — російські актори Зокрема, 26-річний Максим Громов, з Москви та нещодавно  брав участь в зйомках  пропагандистського відео під час президентських виборів в РФ.

В ролі пораненого бійця — 31-річний Олександр Панов з Тюмені. Цей актор знімавсь  в російських фільмах "Тобол", "Братик", "Не поспішай", "Любовна магія" і "Ворожка" та був актором в ляльковому театрі.

Жоден з артистів не відповів на  питання "Агентства" щодо зйомок в проросійському ролику,  який спрямований  проти української мобілізації. При цьому, видання стверджує, що таку ж "ідею" можна прив'язати до РФ, зокрема, до російської  еліти, коли діти заможних бізнесменів  ігнорують військовий призов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист закликав убивати українських дітей. Російський військовий та пропагандист Єгор Гузенко закликав до вбивства українських дітей. Такою стала реакція Гузенка на українських школярів, які співали пісню "Батько наш – Бандера". Заяви російського пропагандиста розцінюють, як заклик до геноциду українців. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини