Головна Новини Світ Росія Захарова на тлі провалів на Курщині пообіцяла досягнення всіх цілей «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова на тлі провалів на Курщині пообіцяла досягнення всіх цілей «СВО»

Захарова стверджує, що ЗСУ не змогли досягти поставленої мети в Курській області

14 серпня 2024, 14:37
Поділіться публікацією:

Як заявила офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова, атаками на Курську область Київ не досяг головної мети — відвернути Збройні сили Росії від Донбасу та Слобожанщини.

Захарова на тлі провалів на Курщині пообіцяла досягнення всіх цілей «СВО»

Марія Захарова

"Головної своєї мети відволікти російські збройні сили від Донбасу та Слобожанщини — режим Зеленського не досяг. Наразі українські бойовики, які прорвалися на територію Курської області, одержують рішучу відсіч з боку Збройних сил Російської Федерації", — заявила вона.

При цьому Захарова стверджує, що атака української армії на Курську область нібито пов'язана із "провальною" ситуацією для ЗСУ на Донбасі.

У той же час речник МЗС РФ стверджує, що атаки української армії на Курську область відбуваються за "співучасті натовських покровителів". На її думку, такі дії повністю підтверджують актуальність цілей та завдань "спецоперації", які обов'язково будуть виконані.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ розпочали операцію в Курській області, яка проходить успішно, оскільки військові займають один населений пункт за іншим. При цьому ані армія Росії, ані сам диктатор Путін виявилися не готовими до такого розвитку подій.

Більше того, такі події запустили нову хвилю незадоволення діями кремлівського диктатора. Зокрема, голова ПВК "Паладін" Закревський навіть видав звернення до російських військових, яких закликав повалити Путіна. За його словами, всі події в Росії відбуваються не так, як потрібно, при цьому йдеться не тільки про армію, а й про просте населення, яке нині бідує. Закревський також звернув увагу на те, що українські безпілотники дуже вільно почувають себе на території РФ, чого раніше не було.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини