Головна Новини Світ Росія Захарова назвала три умови для початку мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова назвала три умови для початку мирних переговорів

В МЗС РФ відреагували на заклики долучити Росію до переговорного процесу в рамках "формули миру".

15 січня 2024, 10:56 comments5967
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова оголосила три вимоги для західних країн, щоб почати вести переговори з Росією щодо війни в Україні. Серед умов Захарова назвала припинення постачання зброї Україні, зняття санкцій та відсутність русофобії. 

Захарова назвала три умови для початку мирних переговорів

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС Швейцарії Ігнаціо Кассіс під час розмови з журналістами у Давосі заявив, що його країна буде й надалі розширювати підтримку України. Однак додав, що переговорного процесу потрібно долучити і Росію. На ці слова відреагувала речниця МЗС Росії Марія Захарова, яка виставила ряд умов від Кремля західним країнам для початку мирних переговорів.

"Якщо йдеться про бажання окремих країн знайти вихід із глухого кута… Тоді треба їм перестати постачати зброю в Україну, не приймати антиросійські санкції і не робити русофобські заяви", — заявила Захарова.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що "формула миру" — це єдиний документ за яким буде відбуватись процес переговорів про закінчення війни. Україна узгоджує усі пункти з міжнародними партнерами, а потім, за словами президента, документ відправлять Росії для початку мирних переговорів щодо закінчення війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вважає, що у США можуть статись вибухи на енергетичних об'єктах. Такі припущення зробила представниця російського дипломатичного відомства після різких заяв Байдена до республіканців щодо необхідності розблокувати допомогу Україні.

Також "Коментарі" писали, що Путін хоче домовлятися із Заходом про безучасть України у переговорному процесі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

18 січня 2024, 00:24

модератор підор собачий!


Новини