Головна Новини Світ Росія Захарова відреагувала на слова Байдена: пригрозила вибухами в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на слова Байдена: пригрозила вибухами в США

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вважає, що у США можуть статись вибухи на енергетичних об'єктах.

14 січня 2024, 16:00 comments1691
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на заяву Байдена, який пригрозив республіканцям через затримку допомоги Україні. За словами Захарової через таку ситуацію можуть статись вибухи на нафтових об'єктах у США.

Захарова відреагувала на слова Байдена: пригрозила вибухами в США

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марія Захарова заявила, що Байден на початку 2022 року робив нібито погрозливі заяви у бік Росії, а через пів року були підірвано газопровід "Північний потік". Тепер речниця МЗС РФ вважає, що вибуху можуть статись на енергетичних об'єктах у США.

"Раджу американським енергетичним компаніям посилити охорону нафтових об'єктів у Техасі та інших регіонах США", — написала у соціальних мережах речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова.

Джо Байден 13 січня під час брифінгу перед журналістами у Білому домі заявив про необхідність ухвалити рішення щодо фінансової допомоги Україні, в інакшому разі президент США сказав, що республіканцям "доведеться дуже багато за що заплатити".

Нагадаємо, що це не перші погрози, які звучать українським партнерам з боку російських політиків та дипломатів. Нещодавно колишній президент Росії Дмитрій Медведєв заявив, що РФ буде атакувати ядерною зброєю у випадку ударів по території РФ. Тоді як Марія Захарова пригрозила Південній Кореї помстою за нові санкції проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через санкції та падіння ціни на нафту, Росія змушена вдаватись до додаткових витрат, які становлять кілька мільярдів рублів щодня.

Також "Коментарі" писали про російськомовних у Фінляндії, які провели мітинг на підтримку закритих кордонів з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

14 січня 2024, 16:36

Старого маразматика бидона и его сына отправить в тюрьму за разворовывания бюджета сша. А Техасу давно пора отсоединится от нищебродского сша которому жить осталось недолго))) Нигеры и пидорасы развалят америку))


Новини