Головна Новини Світ Росія Захарова висунула Макрону дві вимоги. Чого хоче речниця російського МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова висунула Макрону дві вимоги. Чого хоче речниця російського МЗС

Спікер російського МЗС Марія Захарова відреагувала на слова президента Франції Еммануеля Макрона про те, що він звернеться до РФ із проханням зупинити бойові дії в Україні на час Олімпіади

19 березня 2024, 12:00 comments1476
Поділіться публікацією:

Як заявила Марія Захарова, перед тим, як робити такі заяви та розраховувати на те, що Росія піде на поступки, президент Франції має зробити два кроки.

Захарова висунула Макрону дві вимоги. Чого хоче речниця російського МЗС

Марія Захарова

По-перше, на думку Захарової, Еммануель Макрон та Франція мають припинити постачати Україні зброю, а також "спонсорувати тероризм".

"Виходжу з пропозицією у відповідь до Макрона: припинити постачання озброєнь, з яких вбивають мирних, а також припинити спонсорувати тероризм"
, — заявила Захарова.

По-друге, Захарова заявила, що Макрон має висунути аналогічні пропозиції щодо припинення бойових дій сторонам близькосхідного конфлікту.

"Від слова Франції, напевно, там багато залежить",
— підкреслила представниця МЗС країни-агресора.

Нагадаємо, раніше президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що офіційний Париж звернеться до Росії із пропозицією припинити бойові дії на час проведення літньої Олімпіади.

Крім цього, Макрон останнім часом зробив низку резонансних заяв про те, що, можливо, війська західних держав будуть введені в Україні. Він не виключив, що Франція також може направити свої війська. Французькі політики зазначали, що нібито Макрон їм розповідав, що він змушений буде ухвалити таке рішення, якщо ситуація в Україні стане критичною, а армія країни-агресора почне наступати на Одесу та Київ. Цю заяву навіть прокоментував російський диктатор Володимир Путін. З цього приводу він заявив, що західні війська в Україні та постачання західної зброї ніяк не вплинуть на ситуацію на лінії фронту.

Водночас, експерти вважають, що Франція обрала правильну комунікацію з Кремлем – на їхні погрози відповідає такими ж погрозами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

19 березня 2024, 17:49

чего она хочет?бухнуть!

Ігор

19 березня 2024, 12:20

Ізраїль то інше - арійське. Власники юдейської кризи в Україні вміють вибірково помічати. Загальну тенденцію ніхто не бажає чіпати її замовчують бо є різна зацікавленість зацікавлених осіб. Це як з Кличко і відкати отримує регулярно і, якщо попадеться керівник метро робить вигляд що вперше чує. В цей час вся система збудована на корупції і розкраданні і передачі грошей по вертикалі тому ніхто цю систему і не бажає змінювати. Програли тому що розкрадали і не хотіли припиняти!


Новини