Головна Новини Світ Росія Захарова влаштувала істерику: який дозвіл Україна отримала від США
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова влаштувала істерику: який дозвіл Україна отримала від США

У Росії стверджують, що Україна нібито отримала від США повний карт-бланш із застосування зброї

30 серпня 2024, 14:43 comments4468
Поділіться публікацією:

У Москві виходять із того, що Сполучені Штати нібито дали Україні карт-бланш на військові операції на території Росії із застосуванням практично будь-яких американських озброєнь, заявили офіційний представник МЗС країни-агресора Марія Захарова.

Захарова влаштувала істерику: який дозвіл Україна отримала від США

Марія Захарова

Вона повідомила, що Вашингтон нібито постійно підвищує градус напруженості з Росією і, всупереч офіційним заявам ряду високопосадовців, не намагається її уникнути.

"Україні надано повний карт-бланш на операції в російських регіонах. Більше того, в адміністрації Джо Байдена очевидно готуються піти на нові поступки Зеленському і розв'язати йому руки на застосування практично будь-яких видів американських озброєнь, у тому числі вглиб російської території", — заявила Захарова.

При цьому речник МЗС країни-агресора заявила, що "ескаляційний курс США стає все більш зухвалим".

"Складається враження, що американський істеблішмент відкинув залишки здорового глузду та вважає, що йому все дозволено", — додала Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна намагається отримати дозвіл США на застосування його зброї для ударів углиб Росії, але поки що безуспішно. Саме над цим зараз працюють українські дипломати.

Також портал "Коментарі" розповідав, що раніше Захарова вже критикувала Захід за те, що нібито він хоче дозволити Україні бити вглиб Росії. Вона критикувала заяву Борреля про те, що такий дозвіл наблизить світ в Україні. На думку Захарової, США та ЄС, якщо дадуть такий дозвіл Києву, можуть вважатися "спонсорами тероризму".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини