Головна Новини Світ Росія Захарова з істерикою накинулася на президента Зеленського та Урсулу фон дер Ляєн
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова з істерикою накинулася на президента Зеленського та Урсулу фон дер Ляєн

Захарова обурилася, що в Україні 9 травня тепер святкуватимуть День Європи

10 травня 2023, 20:15 comments2569
Поділіться публікацією:

Речниця російського МЗС Марія Захарова зробила нову скандальну заяву через те, що в Україні відмовилися святкувати 9 травня День перемоги, а натомість в цей день українці будуть відзначати День Європи. Про це пишуть російські ЗМІ.

Захарова з істерикою накинулася на президента Зеленського та Урсулу фон дер Ляєн

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

 У своїй заяві Захарова звинуватила українського президента, бо він "скасував нібито священне для більшості українців свято".

 Окрім цього, Захарова негативно відреагувала на візит 9 травня до Києва Урсули фон дер Ляєн. Кремлівська речниця пригадала, що президент Єврокомісії за національністю німкеня і також накинулась на неї.

"Вона є представницею європейських реваншистів і прагне просто помститися нашій країні за своїх нацистських предків і розгромну поразку, якої вони зазнали 78 років тому", — істерично заявила Захарова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на осуд України у бік президентів, які приїхали на парад у Москву. У Кремлі відреагували на заяву МЗС України, у якій назвали  присутність лідерів СНД на параді в Москві аморальною. На осуд України відповіла речниця російського МЗС Марія Захарова у традиційному стилі колишнього президента РФ Медведєва — з образами та традиційними звинуваченнями. Також у відповідь вона традиційно почала звинувачувати, що нібито "українські ЗМІ відкрито проводять опитування про те, кого їх читачі хотіли б бачити наступною жертвою теракту".

Також "Коментарі" писали про те, що Захарова відреагувала на слова Макрона про поразку РосіїЕммануель Макрон під час виступу для французьких ЗМІ повідомив, що його країна підтримує Україну та виступає за поразку Росії, проте проти розгрому країни-агресорки. На такі слова президента Франції відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини