Головна Новини Світ Росія Захарова відреагувала на слова Макрона про поразку Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на слова Макрона про поразку Росії

Речниця МЗС РФ Марія Захарова пригрозила президенту Еммануелю Макрону, згадавши поразку Наполеона в Росії.

19 лютого 2023, 14:10 comments2276
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Еммануель Макрон під час виступу для французьких ЗМІ повідомив, що його країна підтримує Україну та виступає за поразку Росії, проте проти розгрому країни-агресорки. На такі слова президента Франції відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram росіянки.

Захарова відреагувала на слова Макрона про поразку Росії

Речниця МЗС РФ Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Президент Франції Еммануель Макрон заявив газеті Le Journal du Dimanche, що він хотів, аби Росія зазнала поразки в Україні, але ніколи не планував її знищити, напротивагу східноєвропейським країнам, які відкрито заявляли про потребу в розпаді РФ.

"Франція почалася не з Макрона, а останки Наполеона, шанованого на державному рівні, знаходяться в центрі Парижа. Щоб і Франція все розуміла, і Росія", — пригрозила Франції російська пропагандистка Марія Захарова.

Речниця МЗС РФ назвала французького президента "безцінним", за те, що Захід нібито останні роки не просто втручався у справи Росії, а намагався змінити владу в країні. Попри такі заяви Захарової, Еммануель Макрон на Мюнхенській конференції з безпеки говорив, що не бачить кращих альтернатив Путіну.

"Я жодної секунди не вірю в зміну режиму, і коли я чую багатьох людей, які закликають до зміни режиму, я запитую їх: "Які зміни? Хто наступний? Хто ваш лідер? Всі варіанти, крім Володимира Путіна, в нинішній системі здаються мені гіршими", — стверджує Макрон та закликає повернути російського диктатора за стіл переговорів.

Слова Макрона викликали критику з боку деяких союзників по НАТО за неоднозначну позицію щодо його політики стосовно війни між Україною та Росією, дехто вважає Париж слабкою ланкою в західному альянсі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Орбан "порадив" Заходу як швидше зупинити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про німецького шпигуна, який мав отримати 400 тис. євро за інформацію про позиції ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини